Bunu gören girişimciler hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap edecek bir eğlence merkezi inşa etmeye karar vermişler ve ortaya Vialand İstanbul gibi güzel bir mekân çıkmış. Vialand birçok aktiviteyi içinde barındıran masalsı bir temaya sahip. Vialand Tema Park oturum alanı çok geniş olduğu için her türlü etkinliği düzenlemeye yer verilmiştir.

Vialand biletleri her insan için uygun fiyatlarda olduğu için her kesimden insanın rahatlıkla gezip görebileceği bir yer. Vialand giriş ücreti olarak fiyatlar son derece ideal. Tek giriş bilet alabileceğiniz gibi kendinizde sürekli kullanacağınız bir kartta çıkarttırabilirsiniz. Vialand bilet fiyatları yıldan yıla çok fazla da bir değişiklik göstermemektedir. Vialand Nerede diye soranların da alacağı cevap Eyüp’te olduğudur.

Vialand Eğlence Merkezi

Vialand eğlence olarak her türlü aktivitenin yapılabildiği son derece renkli bir yer. Vialand İstanbul her çocuğun rüyası diyebileceğimiz masalsı bir eğlence merkezi olarak tasarlanmıştır. Vialand biletleri satışa sunulduğunda özellikle tatil günlerinde tükenme derecesinde bir yoğunlukla karşılaşılıyor. Bu güzel tema parkta yer alan birçok eğlence ortamı bulunmaktadır. Safari korku tüneli ve zindan karanlık tünelleri Vialand Tema Park içerisinde en çok sevilen bölümlerden birisi.

Saray salıncağı ve Fatihin rüyası bölümleri de oldukça özenle hazırlanmış. Birçok çocuk için son derece eğlenceli bir mekân olan Vialand Tema Park her bakımdan öğretici ve eğlendirici bir merkez olarak hazırlanmış. Vialand bir disneyland tadında hazırlanan ancak disneylanda göre daha kapsamlı bir eğlence merkezi. Vialand İstanbul çocuklar kadar büyüklerinde ilgisini çeken birçok temaya sahip.

Vialand Giriş Ücretleri

Vialand giriş ücreti yaş gruplarına göre değişmektedir. Vialand bilet fiyatları 0-4 yaş ücretsiz, 5-14 arası 80 TL, yetişkin 89 TL, 2. seans da 45 TL’dir. Vialand giriş ücreti birçok insan için ödenebilecek tutarda olduğu için ve her gün gezilmeyeceği için son derece ideal olmaktadır. Vialand yetkilileri Vialand bilet fiyatları konusunda yıldan yıla çok fazla artış yapmamaktadırlar. Vialand biletleri her yaz sezonunda oldukça fazla satılmaktadır. Vialand nerede Vialand herkesin arabasıyla rahatlıkla ulaşabileceği ya da farklı ulaşım araçları kullanabilecekleri kadar iyi bir güzergâhta bulunmaktadır.

Vialand Tema Park

Kimine göre tema park kimine göre bir lunapark kimine göre de bir eğlence merkezi olan Vialand son derece muhteşem bir görselliğe sahip şahane bir eğlence merkezi. Burada insanlar birçok aktiviteye katılıp İstanbul temalarıyla süslenmiş sokaklarında gezebiliyorlar. Vialand nerede Vialand arabanızla ya da metrobüslerle rahatlıkla ulaşabileceğiniz yol güzergâhında bulunmaktadır. Yeme ve içme içinde vialand içerisindeki kafe ve restoranları kullanabilirsiniz.