Günümüzde bilişim teknolojileri, zamanın ilerlemesi ile bir hayli hızlı bir şekilde gelişmektedir. Bu gelişme ile beraber bilişim sektörüne duyulan ihtiyaç da bir o kadar artmıştır. Hayatımızın her yerinde bilişimden yararlanılmaktadır. Bizde sizlere bu sektörde hizmet veren bir firmayız. Hizmetlerimiz arasında ise internet hizmetleri başlığı altında olan web tasarım bir firma olarak tanınmamızda en büyük rol oynayan hizmetlerimiz arasındadır. Yıllar geçtikçe ve internetin de gelişmesi ile birlikte birçok firma kendini internet ortamında da tanıtmak istemiştir ve kimisi internet üzerinden online satış yapmayı hedeflemiştir. Bu istekler doğrultusunda kurumsal web siteleri ve e-ticaret siteleri kavramı ortaya çıkmıştır. Bu iki kavram ve daha fazlası üzerinden sizlere en iyi hizmeti vermekteyiz. Web tasarım aşaması oldukça önemlidir. Bunun sebebi ise, web siteniz sizlerin internet ortamdaki yüzünüz veya kimliğiniz olmasıdır. Web siteleri, bilgilendirme, tanıtım ve paylaşımın en önemli araçlarından ve en çok kullanılan araçlarından biri olmuştur.

WEB TASARIMIN AVANTAJ VE YAPIM AŞAMASI

Firmanız adına bizler aracılığı ile yaptırdığınız kurumsal bir web sitesinin sizlere getireceği birçok artısı vardır. Bu artılar ile çeşitli müşteriler kazanabilirsiniz ve markanızı tüm ülke hatta tüm dünya çapında tanıtmayı başarabilirsiniz. Gelin sizler için yaptığımız web tasarım ile ortaya çıkan sitenizin avantajlarına biraz daha ayrıntılı bir şekilde bakalım;

  • Google Uyumlu: Google’a uygun bir web sitesi demek, sizlere iş konusunda geri dönüş ve web sitenize ziyaretçi demektir.
  • Kaliteli Görsel ve Öz Anlatım: Sitenizde kullanılacak görseller ve firmanızı, ürünlerinizi anlatan yazılar ne kadar kaliteli ve açıklayıcı olursa, sitenizi ziyaret eden kullanıcıların aklında oluşan kurumsal kimliğiniz de bir o kadar iyi olur.
  • Mobil Uyumluluğu: Artık tasarımlarda kullanılan responsive teknolojisi ile web siteniz telefonlarda ve tabletlerde, boyutlara göre hızlı bir şekilde ölçeklenerek uygun hale getirilmektedir.
  • Kolay ve Hızlı Tanıtımlar: Sattığınız ürünleri veya firmanız hakkındaki bilgileri kolay ve hızlı bir şekilde web sitenizde paylaşarak internet üzerinden tanıtımınızı yapabilirsiniz.
  • Reklam Aracı: Web siteniz sayesinde 7/24 kolay bir şekilde reklamınızı yapabilirsiniz. 
  • Geri Dönüş: Web sitenizi ziyaret eden kullanıcılar yani müşteriler sizlere kolaylıkla geri dönüş sağlayabilirler.
  • Uluslar Arası İş İmkanı: Siteniz sayesinde sadece bulunduğunuz ülke değil, diğer tüm ülke ve kıtalarda da işler alarak iş potansiyelinizi genişletebilirsiniz.
  • Güvenlik: Kullanıcıların sizlerden alışveriş yapmadan önce görmek istedikleri belge vb. gibi şeyleri web sitenizde yayınlayarak kolay ulaşım sağlarsınız ve müşteri kaybını en aza indirmiş olurusunuz.
  • Yönetim Paneli: Sizler için web sitenizin yanında verdiğimiz yönetim paneli sayesinde iş yerlerinizde ürünlerinize ekleme, çıkarma, web siteniz üzerindeki yazıları değiştirme ve birçoğunu 2. bir kişiye gerek duymadan kendi başınıza yapabilirsiniz.

Web sitenizin yapılış aşamasında sizlerden birçok bilgi ve istekleriniz alınmaktadır. Siteniz, sizlerin belirlediğiniz noktalar doğrultusunda ilerlemektedir. Gelin birazda sitenizin yapılış aşamasında yapılan işlemleri inceleyelim; 

  • Firmanızın hangi sektörü kapsadığı belirlenir.
  • Google arama motorunda, belirlenen sektörünüz ile alakalı birçok anahtar kelime analiz edilir.
  • Sektörünüz ile ilgili farklı firmaların web sitesi çalışmaları incelenir ve ona göre yol çizilmektedir.
  • Sitenizde firmanız adına bulunacak resimler, çeşitli yazılar ve içerikler sizlerin yardımı ile temin edilir.
  • Firmanızın önceden kullandığı alan adı yoksa, alan adının satın alınması ile ilgili görüşmeler yapılır.
  • Web sitenizin yazılımı ve tasarımı bittikten sonra siteniz birçok testten geçmektedir. (Tarayıcı testleri, hız testleri, link testleri, mobil uyumluluğu vb. gibi)
  • Yapılan testlerden sonra web sitenizin dosyaları güvenli bir sunucuda barındırılarak sunucunuz yayınlanmış olur. Tüm arama motorlarında sitenizin kayıtları yapılır.

ACARNET BİLİŞİMDEN ALICAĞINIZ SONUÇLAR

Web sitenizi bizlere yaptırdığınız zaman sadece bir web sitesi değil, bu sitenin yanında alacağınız birçok hizmet vardır. Bizlere siteniz ile alakalı olarak çalışma saatlerimiz arasında telefonla veya bizzat kendiniz bizlerin yanına gelerek görüşme yapabilirsiniz. “Acarnet Bilişim” olarak sizlere en iyi hizmeti vermekten mutluluk duymaktayız. Önceliğimiz siz değerli müşterilerimizin mutluluğu ve memnuniyetidir. 

Sizde web sitenizi yaptırmak istiyorsanız https://www.acarnet.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.