CeBit 2013′te prototipleri sergilenen fare, kullanıcıyı elini sabit bir zeminde tutmasına mecbur bırakmadan kullanılabiliyor. Tasarımı eldivene benzeyen Flying Fingers ile el hareketleriyle imleci yönlendirebiliyor ve parmak uçlarındaki butonlar sayesinde de tuşlama yapabiliyorsun.

Flying Fingers, akıllı TV ve akıllı tahtalarla kullanılabiliyor. Farenin üzerinde bulunun yukarı veya aşağı kaydırma (scroll up and down) tuşları sayesinde slaytlar da yönetilebiliyor. Sunum yapan kullanıcı, bu sayede pointer'ın tüm özelliklerine ek, bir farenin fonksiyonlarına da sahip oluyor. Bunun yanında, Flying Fingers, FPS (first person shooter) tarzındaki PC oyunlarını sevenlere farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. İşi gereği uzun süreli fare kullanan kişilerde görülen kas sıkışması hastalığına karşı önlem almayı da mümkün kılıyor.

Ele rahatça giyilebilen fare su geçirmiyor. Üç faklı boy ve yedi farklı renk seçeneği sunan Flying Fingers, USB girişinden şarj oluyor ve 10 dakika boyunca şarj edildiğinde, 8 saat aralıksız kullanılabiliyor.

PC ile kablosuz olarak eşleşen Flying Fingers'ın 8 GB boyutunda bir hafıza kartı var. Üzerinde ise sağ ve sol tık, yukarı veya aşağı kaydırma ve geriye dön komutları atanmış beş farklı tuş bulunuyor. Tüm tuşların ömrü ise 10 milyon tık.

Flying Fingers'ın satış fiyatı henüz açıklanmadı.