61SAAT HABER- Ünlü yapımcı Acun Ulucalı’nın hazırlayıp sunduğu ve dün akşam özel bir kanalda ekranlara gelen Yeteneksizsiniz yarışması yine büyük bir beğeni ile izledi.

TÜRKLER RUS ORDUSUNA KARŞI KULLANIYORDU


Bir çok kişinin yeteneklerini sergilediği yarışmaya Gangam Stayle şarkısını söyleyip dansını yapan küçük çocuk ile iki Trabzonlu damgasını vurdu.



Yarışmada ilk olarak ekranlara gelen aslen Trabzonlu olan ancak Kocaeli’nden katılan Süleyman Kekeç, 1. Dünya Savaşında Trabzon’u işgale gelen Rus ordusunu Türklerin iple nasıl korkuttuğunu ortaya koydu.
Eski masa örtüsü, şeker çuvalı ve kendir ile paspastan oluşan ‘Kamçı’ tarzı ipleri havada sallayarak silah sesi çıkaran Kekeç; Hülya Avşar, Sergen Yalçın ve Acun Ilıcalı’dan oluşan jüri üyelerini büyük şaşkınlığa uğrattı.



HÜLYA AVŞAR VE ALP KIRŞAN BECEREMEDİ

Silahtan fazla ses çıkan ‘Kamçı’ tarzı icadı tanıtan Keçek, “Atalarımız bunları Ruslara karşı silah diye kullanılıyordu. Silahtan fazla ses çıkarıyor. Ruslar eskiden geldiği zaman bunları kullanarak onları korkutuyorlardı. Bu ses nedeniyle Ruslar çatışma var diye geri çekiliyorlardı” dedi.

Programda gösterisini sunduktan sonra aynı yöntemi Alp Kırşan İle Hülya Avşar da denemek istedi. Ancak başarılı olamadılar. Hatta Hülya Avşar, az kalsın kendini yaralıyordu. Bu anlar seyirciyi bir hayli güldürdü.

BREAK DANCE İLE KLASİK MÜZİĞİ BİRLEŞTİRDİ

Yarışmada ikinci Trabzonlu ise Ensar Bayraktar, break dans ile klasik müziği harmanlayıp ortaya müthiş bir gösteri sundu. Sahneye havada takla atarak giren Bayraktar, bu sırada yarışma jürisinin espri konusu oldu. Bayraktar’ın bu hareketinden çokta etkilenmeyen jüri üyelerinden Sergen Yalçın, “Direk butona basacağız gibi geliyor bana” derken, diğer jüri üyeleri de gülerek onu destekledi.


Ancak gösterisine başlayan Bayraktar, jüri üyelerinde büyük bir şaşkınlık yarattı.

Daha önce yapılmamış bir gösteriyi deneyen Bayraktar, jüri üyelerinden 3 evet alarak yarışmadan ayrıldı. Esprili hareketleri ile geceye damgasını vuran Bayraktar’a sadece gösterisini kısa tuttuğu gerekçesi ile eleştiri getirildi.

KAYNAK: 61SAAT.COM