Kapadokya Üniversitesi’nin bu yılki ödül töreninde söz alan Mica Reklam Ajansı sahibi Mesut ŞEKER, dijital çağın önemine ve Türk gençlerinin bu noktada global piyasaya neler kazandırabileceğine değindi.

‘’Genç nesilin ülkesine ve bize bu toprakları miras bırakan atalarımıza olan borçları var ve bunu ödeyeceğimize hiç şüphem yok.’’ diyen Mesut Şeker sözlerine şöyle devam etti;

Mobil oyun ve mobil uygulama pazarına ciddi yatırımlar yapıyoruz. Ülke olarak bu sektörde çok büyük şirketler çıkarttık. Yapılan yatırımların karşılığını alıyoruz ve daha başaracak birçok hedefimiz, pazarı farklılaştıracak birçok yeni yatırım fikirlerimiz var. Her geçen gün, genç Türk girişimciler teknoloji yatırımcılarının dikkatini çekiyor. Yoğun çalışmalarımız neticesinde Türkiye’yi global mobil oyun ve uygulama sektöründe söz sahibi yapmayı amaçlıyoruz.

Mica reklam ajansı olarak bu sektöre ilgi duyan, yetenekli bireyleri bünyemize kazandırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz ve verdiğimiz eğitimlerle globalde emin adımlarla ilerlemelerinde destek oluyoruz.

Artık sosyal medyanın hayatımızdaki yeri ile beraber, girişim noktasında daha atılgan bir nesil yetişiyor. Sosyal medya, küçük işletmelerin isimlerini duyurmaları için oldukça iyi bir fırsat ve bu fırsatı her geçen gün daha iyi değerlendiren gençlerimiz, piyasada yer edinen birçok yeni marka ortaya çıkartıyor.

Yurtdışında yaygın olduğu gibi, ülkemizin de yeni fikirleri ortaya koyabilen girişimcilere ihtiyacı var. Ülkemiz gençlerinin bu noktadaki kaygılarına oldukça hassasiyetle yaklaşıyor ve ön yargıları kırmak, gerekli cesareti ve özgüveni aşılamak için profesyonel psikolog ve sosyologlar eşliğinde, ücretsiz yazılım ve girişim eğitimleri vererek yeni nesile destek oluyoruz.

İlerleyen süreçte gençlerimize destek olmak adına, sürekli ulaşılabilir öğretmenler eşliğinde 24 saatlik yaşam alanları açmayı planlıyoruz.

Piyasada yer edinmiş markalar olarak, bir adım öne çıkan, başarıyı yakalamış girişimcilerin, gençlere fayda sağlamak için her daim desteklerini sunmaları gerektiğine inanıyoruz. Ajans olarak bu sektöre ve teknolojiye yatırım yapılmasını sağlamak için örnek olmak bizim için çok önemli, her zaman yaptığımız gibi bundan sonraki süreçlerde de desteklerimiz olmaya devam edecek.

Sözlerinde genç nesile olan güveninden, yaptıkları ve yapacakları desteklerden bahseden Mesut Şeker alkış topladı.

https://www.instagram.com/mesutseker0/