Oklava net sitesi için önemli olan siz kıymetli müşterilerinin memnuniyetidir. Sitede birbirinden farklı ve başarılı görsellere sahip olan çeşitli pastalar bulunuyor. Çocuğunuzun, eşinizin veya arkadaşınızın unutulmaz bir doğum günü geçirmesi için sitede bulunan doğum günü pastası ürünlerinden dilediğinizi sipariş edebilirsiniz.

Güllerle Süslenen Söz ve Nişan Pastaları

Söz ve nişan hayatta yaşanılan en güzel anlardan birisidir. Bu tür organizasyonları sevdiğiniz ile birlikte daha da anlamlı hale getirmek sizin elinizdedir. Oklava net sitesi güllerle süslenmiş olan en kaliteli söz ve nişan pastalarını sizler için satışa sunmaktan memnuniyet duyuyor. Sitenin ana sayfasında yer alan düğün ve nişan pastaları adlı görsele tıkladığınızda birbirinden harika süslemelere sahip olan bu pastaları ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

Resimli Pasta Çeşitleri

Sitenin en başarılı pasta çalışmalarından birisi de resimli pastalardır. Sitenin arama yerine resimli pasta yazdığınızda tüm resimli pasta çeşitlerini rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca fotoğraflı pastalar için ürünü özelleştirerek, pastada olmasını istediğiniz görseli de bilgisayar üzerinden rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Ürün içeriğini ister çikolatalı, ister muzlu veya çilekli olarak tercih edebileceğiniz gibi, pastanın üzerinde olmasını istediğiniz yazıyı da kendiniz belirleyebilirsiniz.

Pasta Fiyatları Ne Kadar?

Pasta fiyatları, ürünün kaç kişilik olduğuna, harcanan emek ve tercih edilen organizasyon çeşidine göre değişiklik gösteriyor. Genel olarak 10 kişilik normal bir doğum günü pastası için fiyatlar 400 TL kadardır. Sitede baklava, börek ve kurabiye gibi kuru pasta çeşitleri de bulunuyor.

Kaynak: https://www.oklava.net/urunler/dogum-gunu-pastalari