61SAAT HABER SERVİSİ

Ak Parti Araklı İlçe Kongresi çift listeli yarışa sahne olurken ortam gergin, adaylar kapıda partilileri karşılayıp destek istedi. Seçimin gerginliğine karşın  Ak Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Şeref Malkoç gündeme dair şok açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Şeref Malkoç’da Araklı ilçe kongresinde bir konuşma yaparak ‘Yeni seçilecek olan arkadaşlarımızı kısa zümün sonra bir seçim bekliyor. Seçimi kazanacak arkadaşların yükleri ağır. 2015 yılındaki seçimde göreceksiniz AK Parti yüzde 50’nin üzerinde oy alacaktır’ ifadelerini kullandı.

Malkoç konuşmasında çözüm süreci ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunarak ‘Sevindiğimiz husus 2 yıldan beri askerimiz polisimiz şehit edilmiyor. Bakınız dünyanın en kalleş terör örgütü ile mücadele ediyoruz.PKK.

İran’ın, ABD’nin, CIA’nın MOSSA’dın PKK’da hissesi var. Allah’ın izniyle çözüm süreci Türkiye’de huzuru ve barışı sağlayacaktır.

ABD’ye, İran’a gereken dersi 2015’te Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan verecektir.

Bakınız muhalefet her grup toplantısında sayın genel başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza hakaret edeceğine. 2014 yılında bütçeden CHP 95 milyon, MHP ise 47 milyon TL yardım aldı. Siz ksayın başbakanımıza küfür edeceğine, bu paralar ile beraber bilenleri tolasalarda ülkeye hizmet etseler ya. Araklı’da eşkilat açmak kolay. Git Hakkari’de, Van’da teşkilatlansana. Bu paraları buradalarda kullansana. Ak Parti Araklı’da da güçlü. Hakkari’de de var ve güçlü. Güçlü olmaya da devam edecek’ şeklinde konuştu. 

Malkoç konuşmasının sonunda AK Parti Trabzon İl başkanı Günnar’dan da övgüyle bahsederek ‘Trabzon’da 5 yıldır il başkanlığını yürütüyor, bu her baba yiğidin harcı değil. Kendisi ne kutluyorum’ dedi.

AK PARTİ ARAKLI KONGRESİ'NDEN TÜM DETAYLARI
AŞAĞIDAKİ HABERDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ