İnternet sitelerinde, ön ödemeli sistemle alışveriş yapmaya yarayan dijital karta Paykasa denir. İnternette fazla zaman geçirenler, alışveriş yapmayı sevenler için oluşturulmuş özel ve güvenli bir alışveriş kart sistemdir. 

16 haneli pin kodunu, alışveriş yapacağınız sitede gösterilen yere girerek, satın alma işlemini güvenle ve beklemeden gerçekleştirebilirsiniz. Online ortamda uygulama yada oyun satın almak ve bahis oyunları oynamak için ideal bir karttır. Dijital ortamda çalıştığı için başkasının eline geçme gibi bir riski olmayan Paykasa Kart tek kullanımlıktır. Alışveriş sonrası para üstü alma gibi bir durum yoktur ve alışveriş sonrasında kart kendini imha eder. Beğendiğiniz her şeyi, kredi kartına gerek kalmadan, havale işlemleri ile zaman kaybetmeden bu kart sayesinde alabilirsiniz. Geç oldu diye yarını beklemeye gerek yok, mağaza kapanır diye koşturmaya gerek yok, kredi kartı kullanmaya gerek yok bilgiler başkasının eline geçer tehlikesi yok.

Kredi kartı olmayanlar ve siteleri güvenli bulmadığı için kullanmak istemeyenlere tam yerinde ve mükemmel bir çözüm olan Paykasa ülkemizde Euro bazından hesaplanır. Kredi kartından tek farkı, önceden ödeme yapmış olmanızdır. Kartınızdan bulunan paranız kadar alışveriş yapabiliyorsunuz. Limiti aşma sıkıntılarına bu kart sayesinde son veriyorsunuz. Evinizde otururken, ya da çalışırken alışveriş sitelerinde kısa bir gezinin sonunda, sıkı bir alışveriş keyfinin tadını çıkarıyorsunuz. İnternetin olduğu her yerde kullanabilirsiniz. Artık internet kullanımı hayatımızın bir parçası haline geldi ve hayatımızın bir parçası oldu. Mağaza gezme karar verememe, karar verse bile tekrar gittiğinde bulamama günleri bu sistemle son buldu. İstediğiniz her şeyi internet sitelerinden bularak, içiniz rahat bir şekilde, keyifli ve güvenli alışveriş yapabileceksiniz. Otopay kart satışlarımızda başlamıştır http://www.paykasakartsatinal.gen.tr/otopay tıklayarak satın alabilirsiniz.