BUGÜN DOĞANLAR:

Şüpheci ve detaycı yapılarıyla hemen dikkat çekerler. Araştırmacı bir ruha sahiptirler. Çevre ilişkilerinde güvenilir bir kişilik olmalarına rağmen, seçici özelliklerinden dolayı kolay arkadaş edinemezler. Yaşamlarında yüksek mevkili kişilerden fayda sağlarlar. Devlet işlerinde başarılı çalışmalar yaparak istedikleri noktalara geleceklerdir. Kuşkucu tiplerdir. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok önemlidir. Toplum ilişkilerine saygı gösterirler. Eğlenceli hayatı severler. Eğlence dünyası ilgilerini çeker. Sahne ve sinema dallarında çalışırlarsa yüksek bir performans elde ederler.Kişisel olaylarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar. Karşı cins üzerinde cazibeleri çok etkindir. Sıra dışı ilişkiler yaşamaktan hoşlanırlar. Karşı cins üzerinde cazibeleri çok etkindir. Sıra dışı ilişkiler yaşamaktan hoşlanırlar.

KADINLARI:

Güçlü bir karakter ve mükemmel bir zeka kapasitesine sahiptirler. Etkileyici ve büyüleyici kişilikleri sayesinde bulundukları ortamlarda dikkat çekmesini başarırlar ve şanslı olduklarını bilirler. Kendilerine garip bir şekilde güvenirler. Yaşamalarını kontrol altında tutmaktan hoşlanırlar. Deniz yolculuklarına düşkün olurlar

ERKEKLERİ:

Hırslı, girişken ruhlu ve mükemmel bir dengeye sahiptirler.İş ortaklarını özenle seçerler.Sosyal yapıları çok güçlüdür.çevre iletişimleri mükemmel olmalarına karşın duygusal yaşantıları oldukça karışıktır. Kolay aşık  olamayan seçici bir yönleri vardır. Evlilik duyguları yoğun olmalarına karşın, geç evleneceklerdir.Maddi  konulara sıcak bakarlar.

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve sezgileri çok güçlüdür. Ona asla çocuk muamelesi yapılmaz. Büyükleri ile zekice konuşmalar yapmaktan hoşlanırlar. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır. Gizli inatçılıkları yüzünden, ebeveynlerini üzerler. Duygularını paylaşmaktan hoşlanmazlar.

GÜNÜN YORUMU:

Spirütüel konularla ilgili toplantılar ve paneller gündeme gelecektir. Algılama gücümüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacağız. Bazılarımız, özgürlük duygumuza engel olacak bağlarımızdan kurtulmak isteyeceğiz. Lüks ve kalite ilgimi çekecek. Bazılarımız özel toplantılar için, gardrobumuza yeni kıyafetler ilave edebiliriz. Ayni anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz. Yapmak istediğimiz kalıcı işler için, bugün güzel başlangıçlar yapabiliriz. . Bağlılık ve sadakat gibi kavramlar gündem kazanacak, kalıcı değerlere önem vereceğiz Maceracı yönlerimiz, bizi değişik kültür gezilerine katılmamızı sağlayacak.

GÜNÜN RENGİ:

Beyaz, gri, koyu mavi, Pastel renkler

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

İnci çiçeği, mimoza, Sarı papatya

GÜNÜN KOKUSU:

Misk, gül

KOÇ:

Maddi konularda değişik doneleri araştırmaya açık bir gündesiniz. Zihinsel faaliyetlerinin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız.Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz güçleniyor.

BOĞA:

İş yaşamınızda çevre iletişiminiz mükemmel. Özellikle disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Bugün, partnerinizin geçmişiyle ilgili bazı konulara takıntılı olabilir ve olayları istemeden irdeleyebilirsiniz. Alınganlığınız, kişiliğinizin bir parçası haline geldi. Belli etmiyorsunuz ama, doğanız gereği her şeyi gereksiz irdeliyorsunuz.

İKİZLER:

Yönetici gezegeniniz Merkür maddi konularda size bir çok fırsatı sunarken, yaşam kalitenizi arttırma konusunda ısrarcı yaklaşımlarınızı destekliyor Bugün, enerjiniz oldukça yüksek. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Fakat, siz hiçbir şeye aldırmamayı öğrendiniz.

YENGEÇ:

Düşüncelerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınızın yanlış anlaşılmasını istemiyorsunuz. Bugün zihinsel dağınıklık yaşayabilir, kendinizle ilgili kararlarınızda çevrenizden yardım bekleyebilirsiniz.Yönetici gezegeniniz Ay, bilinçaltınızı karışmasına neden olacaktır. Bazı olayların sizi aşmasına şaşırmamalısınız.

ASLAN:

İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde hedeflerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

BAŞAK:

Başarılarınızın altında ailenizin size vereceği desteğin katkısı olduğunu biliyorsunuz. Onlarla aranızda olabilecek pürüzle gününüzün motivasyonsuz geçmesine neden oluyor. Bugün kişisel kavgalar yerine işlek zekanızı mantıkla birleştirebilirsiniz.Olayların çift yönlerini düşünecek ve iyi bir kombinasyon sağlayacaksınız.

TERAZİ:

Güzelliklere karşı duyarsız olamadığınız için, karşılaştığınız olaylarda farklı bir estetik arıyorsunuz.Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz.Bilinçaltınız oldukça karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Oysa kişisel zenginliğiniz çok fazla ve olumsuz şeyleri fazla düşünmeyin.

AKREP:

Bugün maddi konularda duygusal saplantılar içinde olabilirsiniz. Kendi adınıza güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacak kişilerin etkisinde kalıyorsunuz. Sizden yaşça büyük arkadaşlarınızdan güç alacağınız bir gün. Ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilir ve düzenleyebilirsiniz. Hatalardan koktuğunuz bir gün.

YAY:

Bugün Ay’ın konumu, sizi olumlu destekliyor. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Süregelen bir probleminiz varsa, bugün aile ve evinizle ilgili sorunları çözmek için  uygun bir gün.

OĞLAK:

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. . Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Her şeyi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

KOVA:

Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız.

BALIK:

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz..Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz.Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikleri düşünerek, bu tür düşünceniz varsa ertelemeli  biraz daha beklemelisiniz. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği  zaman da, çok üzülüyorsunuz.