BUGÜN DOĞANLAR:

Mükemmel derecede zeki ve iyi kalpli bir karaktere sahiptirler. Sosyal aktivitelerinin güçlü olmaları nedeniyle, halka hizmet sektörlerinde başarılı olabilirler. . Kıvrak zekalarıyla; birçok olayın üstesinden gelecek şekilde ve  yaşam akışlarını  hızlandıracak biçimde yaşarlar. Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ve seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar. Olaylara yaklaşım tarzları direk ve nettir. İletişim konularında oldukça başarılıdırlar. Edebiyat konusunda kabiliyetlidirler. Çocukluk anıları her zaman canlıdır ve bunlarla ilgili anılarını anlatmaktan zevk duyarlar. Kariyer sahibi önemli dostları sayesinde, toplumda iyi yerlerde olurlar. Sanat yönleri iyidir. İstedikleri taktirde, moda dünyasında da iyi çalışmalara imza atabilirler. Sosyal yapısı itibarı ile, içe dönük benliği güçlüdür.

KADINLARI:

Zeki ve kendilerine güvenen kişilerdir. Motivasyonları yüksek olduğu zaman, çok daha başarılı iş çıkarırlar. Şartları kendi isteklerine göre çevirmesini iyi bilirler. Orijinal ve yaratıcı düşünceye sahiptirler. Para kazanmayı iyi bilen entelektüel tiplerdir. Toplumsal işlerde başarılı olurlar. Ruhsal enerjileri güzel sanatlarda açığa çıkar. Aşk yaşamları renkli ve karışıktır. Çekici konuşmaları sayesinde ikna edemeyecekleri kişi yoktur.

ERKEKLERİ:

Yabancı kültürlere ilgi duydukları için, seyahat etmeyi, dünyanın çeşitli yerlerindeki kültürleri incelemeyi severler. Çocuklarla arası iyi olmasına rağmen, onlara ayıracak vakitleri çok azdır. Zamanlarının bir çoğunu gezerek ve eğlenerek geçirmek isterler. Yaşamın güçlüklerinden çabuk sıkılırlar ve hayatı çok fazla ciddiye almazlar.

ÇOCUKLARI:

Zeki ve kaprisli çocuklardır. Kendi istekleri çok önemlidir. Baskıdan nefret ederler. İnatçı ve sevimlidirler. Düşüncelerinde ve zevklerinde ısrarcıdırlar. Yemek konusunda seçicidirler. Daha küçük yaşlarda ne istediklerini çok iyi bilirler. Bebeklik yıllarında ebeveynlerini çok üzerler..

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Manolya. Kırmızı karanfil, kırmızı gül, fesleğen,

GÜNÜN RENGİ:

Oranj, portakal rengi, sarı, siyah

GÜNÜN KOKUSU:

Çimen, sabun, nane, kır çiçeği kokusu

GÜNÜN YORUMU:

Bugün, ilişkilerimizi duygusal bir yaklaşımla değerlendireceğiz. Orijinal fikirlerimizi yaşama geçirme konusunda daha aktif olacağız. Paneller, konferanslar, kitle haberleşmeleri ile ilgili uygun bir gün. Evlilikler, ayrılıklar, yeni başlangıçlar gündemde olabilir. Bir çoğumuzun mistik duyguları atağa kalkacak. Ruhsal konulara ilgi duyacağız. Bu tür konularda araştırmalara yöneleceğiz. Kardeşlerle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Onlarla ortak çalışmalara girebiliriz. Eski dostlarımızdan beklediğimiz haberleri alacağız. Özellikle aile içi olaylarda yapıcı davranışlar ortaya çıkacak. Eşyalarımızı tamir ettirmeyi düşünüyorsak, bugün iş yaşantımızda bize gerekli olan doneleri akıllıca kullanmalıyız. Yaşamımızı kolaylaştıracak ip uçlarını yakalayacağız

 

 

KOÇ:

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz fakat, bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Geri plana attığınız kişiler için, suçluluk duymanıza neden yok. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman, enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.

BOĞA:

Mars  kombinasyon burcunuz Oğlak’ta ilerlemektedir. Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacaksınız.

İKİZLER:

Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor. Şartlar ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz.

YENGEÇ:

Bugün, ilginizi  kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı  aktiviteleri başlatacaksınız. Yatırımcı yönlerinizi arka plandaki işlerinizle, başarılı bir şekilde  koordine edeceksiniz.

ASLAN:

Bugün Ay’ın konumu , para evinizi etkilemekte, dünyevi ve maddesel konular gündem kazanmaktadır. Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. , sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz. Zamanlama konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz.

BAŞAK:

Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek.. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona, duygusal sürprizler yapabilir ve maddi destek verebilirsiniz. Çevrenizde, sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz

TERAZİ:

Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz. Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşıyorsunuz.

AKREP:

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak.

YAY:

Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için, çevrenize ters gelebilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız  kafanızı kurcalıyor. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu.

OĞLAK:

Mars burcunuzda ilerlemektedir. Bugün partnerinizin davranış biçiminde olumsuz etkilenebilirsiniz. Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Çevrenizle bağdaşmak zorunda kalabilirsiniz. Enerjiniz yükseliyor.. Kazalara dikkat.

KOVA:

Kendinizi güven duymanız, yapacağınız işler konusunda, daha da güçlü olmanıza neden oluyor. Meslek yaşantınızla ilgili çalışmaların karşılığını görmek konusunda, tereddütleriniz olmasın. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Farklı bakış açınınız bugün ses getirecek.

BALIK:

Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. . Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Karşınızdaki kişilere güvenmediğiniz zaman, olaylara bakış açınız anında değişiyor. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak.