BUGÜN DOĞANLAR:

Mükemmel bir hafızaya sahiptirler. Bilgiler üzerinde çok düşünür ve kararlı bir şekilde sonuca giderler. Görmedikleri şeyler konusunda, onları inandırmak ve ikna etmek zordur..Yaşamı hissederek ve tadını çıkararak yaşarlar. Özgürlük duygularını sanatsal çalışmalarla bağdaştırmasını iyi bilirler. Uygun bir çevre ve uyumlu arkadaşlar arasında bulunamadıkları zaman duygusal çöküş içine girerler. Sosyal çevrelerde popüler olurlar.çekici ve büyüleyici mizaçlarına mükemmel bir konuşma becerisi eklenmiştir.Seyahat etmeyi severler. Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Yaşamın dışında değil, içinde olmaktan hoşlanır. Yorulma duygusuna çok uzaktırlar. Önlerine çıkan engeller sayesinde, yaşam deneyimleri güçlü olacaklardır.Sürekli değişim içinde oldukları için, arkadaşları tarafından tercih edilen kişi durumundadırlar. Çünkü, bulundukları ortama neşe ve hareket getirirler. Aşk konusunda ciddi oldukları zamanlar azdır. Bir anda fikir değiştirebilirler

KADINLARI:

Dış görünüşleri çok önemlidir..Kavrama yetenekleri sayesinde, bir çok problemlerin üstesinden kolayca gelirler.Yaratıcı ve düzenleyicidir. Çevresel ilişkilerini daima kendi tarzlarına göre yönlendirmekten hoşlanırlar. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır.Bilgiye aşık kişilerdir.

ERKEKLERİ:

Araştırmacı ve mantıklı yönleri her zaman ortaya çıkar. Bazen dar düşünceli ve sabit düşündükleri için, zaman kaybı yaşar ve önüne gelen fırsatları kaçırırlar. İdeallerine bağlıdırlar. Maddi güçlerini göz önüne sergilemekten hoşlanırlar. Pahalı aşkları tercih ederler. Kendilerine her konuda güvenirler.

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve inatçı çocuklardır. İstemediği bir şeyi onlara asla yaptıramazsınız. Sevdikleri tarafından eleştirilirlerse, kinci ve içine kapanık olurlar.Detaylar ve ayrıntıları unutmazlar. Kendileri izin vermediği müddetçe sizin onları yönlendirmenize imkan tanımazlar.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün düşüncelerimizde ısrarcı olacağız. Parasal değerlerimiz ön plana çıkıyor.Uzun süredir satın almak istediğimiz bir eşya varsa, bu dönemde almalıyız. Ailemizi ilgilendiren konular gündeme gelecektir. İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. İnatçı ve kuruntulu yönlerimizin bize sağlayacağı avantajları kullanacağız. Sanata eğilimli olanlarımız için, güzel fırsatlar kaşımıza çıkacaktır. Müzik ve artistik konuları kapsayan alanlarda aktiviteler söz konusu olacak. Kırsal bölgelerde yaşayanların tarımla ilgili avantajları söz konusu olacak

GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, beyaz, saman sarısı

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Limon Çiçeği, sarı menekşe

GÜNÜN KOKUSU:

Vanilya, tarçın, karanfil

KOÇ:

Bugün günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok işler var.Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın yerleşik düzeni sizin tarzınız olmayabilir. Üstelik kişisel başarının önemli olmadığı ortamlarda değişikliğe ihtiyacınız olacak.

BOĞA:

Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı

anlaşmaların gündeme geleceği bir dönem. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir.

İKİZLER:

Bugün, iletişim konusunda son derece başarılı çalışmalar içindesiniz..Yakın dostlarınızın size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Düşüncelerinizi süsleyerek, anlatım gücünüzü ikiye katlıyor ve ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz..

YENGEÇ:

Mesleki hırslarınız size başarı getirecek.. Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Dengelerinizi korumaya çalışın.

ASLAN:

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir.Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz.. İş yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. Bugün iş imkanlarınız daha da genişleyebilir. Dikkatinizi dağıtmamalısınız.

BAŞAK:

Uzun süredir, dargın olduğunuz bir arkadaşınızla sosyal bir ortamda karşılaşabilir ve aranızda oluşan eski sorunları konuşma fırsatı doğuyor. Bugün yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma platform sergileyecek ve sizi etkileyecek.. Kariyerinizi, güçlendirmeyi amaçlıyor fakat, seçenekler arasında bocalıyorsunuz.

TERAZİ:

İlişkilerinize maddesel yaklaşıyorsunuz. Düşüncelerinizde karamsar davranışlar içinde olabilir ve kendinizi gereksiz üzebilirsiniz. Kinci özelliklerinizi ön plana çıkacaktır. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışabilir..Akıl sağlığınıza gereken önemi vermelisiniz.

AKREP:

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda yapıcı ve akılcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz.

YAY:

Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Bazı takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesi, iş başarınızda da sizi zorluyor. Çevrenizi sınayacağınız bir gün.

OĞLAK:

Pozitif duygular içindesiniz.. Partneriniz ve arkadaşlarınızla ortak bir gezi planı yapabilirsiniz. Özgürlüğünüzü destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız.Bireysel davranışlarınızın sizi engellemediğini görecek ve ilişkilerinize yeni bir yön vereceksiniz.Bugün toplumsal enerjinizi ortaya koymaktan yanasınız.

KOVA:

Bugün ailenizle ilgili konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Evinizle ilgili kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız, atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Çevrenize karşı sorumluluk bilinci içinde olacaksınız. Annenizle ilişkileriniz önem kazanacak.

BALIK:

Duygusal sezgilerinizde artış var. Bazılarınız yollarla ilgili planlar yapacaksınız. Ortak dostlarınızı aramak için, fırsatları değerlendirmelisiniz.Arkadaşlarınız arasında gözünüze

farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz. Sağlığınızla ilgili bugün bol su içmelisiniz.