BUGÜN  DOĞANLAR:

 Zihinsel yeteneklerine rağmen, olayları çok fazla irdelemekten ve derinlemesine düşünmekten hoşlanmazlar. Pratik ve akılcı davranırlar. Edebiyat konusunda yeteneklidirler. Olayları algılama güçleri çok yüksektir. Fazla duygusal olmadıkları için de, aşk yaşarken seçici davranmaz, fiziksel özelliklerinden çok, partnerlerinde zeki ve girişkenlik ararlar. Birlikte olduğu kişinin akıl gücü çok önemlidir. Değişimden hoşlandıkları için, yeni başlangıçlar yaparlarken, son derece heyecanlı ve coşkuludurlar. Fakat bir süre sonra, çevresel şartlardan sıkılmaya başlarlar. Yeni maceralar peşinde koşarlar ve yeni bir değişim sürecine girerler. Güzel bir konuşma kabiliyetleri vardır.

ERKEKLERİ:

Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler. Hayatlarının ilk adımlarında çok fazla değişim yaşamalarına rağmen, ileri yıllarında sabit bir tablo ortaya çıkarırlar. . Yüksek hedefleri olan kişilerdir.

KADINLARI:

Akıl sezgileri çok gelişmiş olduğu için, karşısındaki kişileri kolayca etkilemesini iyi bilirler. Sürekli yeni konulara ilgi duyarlar. Entelektüel ve çok yönlü kişilerdir. Güzel ve pahalı eşyalara düşkündürler. Maddesel kaygıları yüzünden, daime para ile duygusal bir bağlantıları vardır.

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler. Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler. Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler.

GÜNÜN  YORUMU:

Bugün, duygularımızda yaşayacağımız gelgitlere dikkat etmeli ve hiç kimseye kalıcı sözler vermemeliyiz. Hatta ileriye dönük hesaplardan vazgeçmeliyiz. Uzun süredir yavaşlayan işlerimizin yeniden hız kazanmasına şahit olacağız. Uranüs Neptün’le sert bir açı yapıyor. İsteklerimizde aşırı davranışlar sergileyebiliriz. Bazılarımız bencil ve yüksek egolarımızla hareket edeceğiz. Geçmişten kaynaklanan sorunları artık unutmalıyız. Aynı zamanda uzun süredir cesaret isteyen işlerimizin başlangıçlarını yapmalıyız. Yapılması gereken cerrahi müdahaleleri hemen gerçekleştirmeliyiz. Aile içi kavgalardan uzak kalmalıyız. 

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı karanfil ve siyah gül

GÜNÜN KOKUSU:

Limon, mandalin, kehribar

GÜNÜN RENGİ:

Parlament mavisi, kurşuni, kemik rengi , uçuk sarı, portakal rengi

KOÇ:

Kişiliğinizin ön plana çıkmasından hoşlanıyorsunuz. Bugün, egolarınız çok yüksek ve duygusal ilişkileriniz de, bencilce davranabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili sorunların gündem kazanması sonucunda, onlara destek vermek isteyeceksiniz. Yüreğiniz onların problemlerine ortak olmayı arzuluyor ve  radikal kararlar almak istiyorsunuz.  

BOĞA:

Güvenliğiniz her şeyden önemli. Yardımsever yapınıza diyecek yok fakat kişisel kazançlarınız söz konusu olduğu zaman, sabit bir düşünce tarzıyla hareket ediyor ve maddesel kaygılarınızı dile getirmeyi yeğliyorsunuz. Bugün, yakın arkadaşlarınızın sizi hayal kırıklığına uğratmaları söz konusu olabilir. Olayları abartmak istemeyeceksiniz.

İKİZLER:

Hareketli yapınıza uygun olan olayları üzerinize çekmekte oldukça ustasınız. Bugün, katılacağınız toplantılarda fikrinizi söylerken fazla abartmadan konuşmalısınız. İkna kabiliyetinizin yüksek oluşundan dolayı, sorumluluk altına giriyor ve daha sonra bıkabiliyorsunuz. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz.

YENGEÇ:

Düşüncelerinizde karamsar olmanız için hiçbir nedeniniz yok. Bugün, değişik fikirler içinde bocalıyorsunuz. Aklınıza koyduğunuz her şeyi yaşama geçirmek için gerekli tüm alt yapıya sahipsiniz. Geleneksel olmanızdan dolayı, yenilikler konusunda tereddüt ediyorsunuz. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkarmak için kolları sıvamalısınız.

ASLAN:

İddiacı tavırlarınızla düşüncelerinizden taviz vermeyeceğiniz bir gün. Bugün, organizasyon çalışmalarıyla başarınızı daha da güçlendirmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız. Fakat çevrenize temkinli davranarak, kendinizi olaylara hemen teslim etmek istemeyişiniz son derece olumlu.  

BAŞAK:

Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı kazançların, ince detayları üzerinde yoğunlaşacağınız bir gün. Hırslarınızın ön plana çıkması sizi de şaşırtabilir. İsteklerinizi belirleyecek yeni bir planlama içine giriyor ve değişik kişilerin fikirlerinden yaralanıyorsunuz. Toplumsal çalışmaların farklı boyutlarını keşfedeceğinizi göreceksiniz.

TERAZİ:

Araştırmacı yönlerinizin yoğun olduğu bir gün. İdeallerinizi yaşama geçirmek için fırsatlardan faydalanmayı yeğliyorsunuz. Enerjinizin dağınık olmasından dolayı, bazı detayları istemeden atlayabilirsiniz. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından şikayet etseniz bile, onun varlığı sizin için farklı bir motivasyon kaynağı oluyor.

AKREP:

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Bugün, sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar getiriyor. Mantığınıza güvenseniz bile, meraklı yönlerinizi yüzünden hatalar yapabiliyorsunuz.

YAY:

Ay Başak ‘ta  ilerlerken, Yönetici gezegeniniz Jüpiter aslan burcunda  yolculuğuna  devam ediyor. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Bazılarını gerçekten çok özlediniz ve onların da size ulaşmak istediklerinden emin olabilirsiniz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız var. Bugün bahar yorgunluğuna dikkat edin.

OĞLAK:

Bugün karışık düşünceler içindesiniz. Hızlı düşünmeniz gereken bir çok konu var. Hepsini sırayla planlamalı ve en önemli olanına öncelik tanımalısınız.. Plüton  burcunuzda geri giderken , olaylara karşı dayanıklılığınızı arttırıyor. Derin bir kavrama anlayışınız varken, sizi başarıya götürecek gerçekler karşınızda duruyor.

KOVA:

Aşk konusunda engellerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, sosyal ilişkilerinizle duygusal konuları başarıyla pekiştireceksiniz. Çocukları olan Kovalar için ilginç bir gün. Onları daha sosyal ve yardım sever yapma çabası içindeler. Paylaşım duygusunu hissettirmek isteyecekler. Çevresel aktivitelerin  gündemde olması yaşamlarına renk katacak.

BALIK:

Bugün, ailenizle ilgili özel toplantılara katılabilirsiniz. Uzun süredir bir arada olmayı planlamanıza rağmen, aradaki iş engellerinizin  sorun yaratması yüzünden uzak kaldığınız yakınlarınız var. Bazı değerlerin ön plana çıkmasıyla, farklı duyguların sizi sardığını göreceksiniz. Kendinizi sorgulamayı bırakın ve duygularınıza teslim olun.