DÜZCE (AA) - Düzce'de koruyucu annesi Sevim Arslan ile yaşayan down sendromlu Fenerbahçe taraftarı Serap Karaman'a, Düzce Fenerbahçeliler Derneğince üzerinde ismi yazılı forma, atkı, eşofman ve çeşitli hediyeler verildi.

Serap'ın Fenerbahçe sevgisini, hakkında çıkan haberle öğrenen Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu ve dernek üyeleri, Azmimilli Mahallesi'nde 4 çocuğuyla yaşayan Sevim Arslan'ın evini ziyaret etti.

Kudu ve beraberindekiler ziyarette, yanlarında getirdikleri Fenerbahçe armalı pastayı Serap ile kesti.

Pasta kesiminin ardından taraftar forması, atkı, bere, üzerinde Serap ve koruyucu annesi Sevim Arslan'ın fotoğrafı bulunan su bardağı, eşofman takımı, kırtasiye malzemeleri ve Fenerbahçe bayrağı Serap'a hediye edildi.

Ziyaret ve hediyelerden çok mutlu olduğunu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile tanışmak ve takımın Kadıköy'de oynadığı bir müsabakayı statta izlemek istediğini söyleyen Serap, "Forma çok güzel. En büyük Fener başka büyük yok. En büyük başkan Aziz başkan. Hediyeleri çok beğendim, çok güzel. Maça gitmek istiyorum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Takımdaki tüm sporcuları da seviyorum." diye konuştu.

Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Kudu da dernek olarak sosyal faaliyetlere devam ettiklerini belirtti.

Serap'ı, Fenerbahçe sevgisinin haberlere konu olmasından sonra tanıdıklarını ve koruyucu annesi Sevim Arslan ile irtibata geçerek kulübün de bilgisi dahilinde kendilerine ziyarette bulunduklarını anlatan Kudu, "Bundan sonra Serap kardeşimizin ne isteği varsa Düzce Fenerbahçeliler Derneği olarak onun yanındayız. İnşallah ileriki günlerde görüşmelerimizi yaparak Serap kardeşimizi Fenerbahçe maçına, Kadıköy'e götüreceğiz. Bundan sonra da Serap kardeşimizin yanındayız. İnşallah Serap'ın hayalleri kısa sürede hayata geçer." şeklinde konuştu.

Sevim Arslan ise Serap'ın çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Fenerbahçe'nin maçına gitmek istiyordu, o hayali de yerine gelecek. Başkanımız da sağ olsun duyarlı davrandı, bizi ziyaret etti. Bundan sonra Beyazıt Öztürk'ün programına katılmak ve gelinlik giyme hayalleri var. Bu hayalleri çok istediği şeyler. Onun mutluluğu hepimizin mutluluğu demek, o mutlu olsun yeter." ifadelerini kullandı.