BUGÜN DOĞANLAR:

Kibar uyumlu ve sokulgandırlar. Çekicilikleri ile çevresine kendisini sevdirmesini bilirler. Sosyal yaşantısında popüler olmayı başarabilen özgün kişilerdir. Çevresinde yargı yeteneklerinin mükemmel oluşları ile tanınırlar. Yaşamda her şeyi sorgularlar. . Güçlü bir irade, yoğun bir enerjiye sahiptirler. Girişimcilik ve iş adamı yetenekleri ile ticaret dünyasında kısa zamanda başarılı olurlar. Her şeye rağmen lüksü için savurganlık yapabilirler. Olaylara dikkatli yaklaşırlar ve araştırmacı yönleriyle hareket ederler. İçgüdüleri kuvvetli, idealist ve hayal gücü yüksek kişilerdir. Artistik yetenekleri çok gelişmiştir. Yaşam boyunca üstün başarılar peşinde olacaklardır. Aşırı duygusal olmalarından dolayı, sinir sistemleri çok hassastırlar. Orijinal yapılarından dolayı araştırmaya ve yeni olaylara meraklıdırlar. Sıra dışı yaşamaktan hoşlanırlar. İyi veya kötü daima içsel seslerini dinlerler. Konuşkan ve huzursuz yapıları yüzünden sürekli hareket halindedirler. Çekici ve gururludurlar.

KADINLARI:

Güler yüzlü bir karaktere sahiptirler. Hem sosyal, hem de iş konularında dürüst ve adaletli davranırlar. Giyim ve kuşam konusunda kendilerine gereğinden fazla özen gösterirler. Tutumlu olmayı denemeli ve zevklerine fazla para harcamamalıdırlar.

ERKEKLERİ:

Yönetici bir kişilik sergilerler. Girişimcilik ve iş  yetenekleri sayesinde, ticaret dünyasında isim yapabilirler. Bu kişilerde, savurganlık belirtileri göze çarpar. Kazanılan varlığın kaybedilme riskleri vardır. Coşkun ve ateşli bir ruha sahip oldukları aşk yaşantıları bir hayli renkli olacaktır.

ÇOCUKLARI:

Sevgiye önem veren çocuklardır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir. Arkadaşları arasında farklı yönleri ile dikkat çekerler. Zor çocuklardır ve onlarla  yaşayan kişileri, oldukça zorlarlar. Her şeyden çok çabuk bıkarlar.

 GÜNÜN YORUMU:

Duygularımızı  uç noktalarda yaşayacağız. Öfkelerimizi denetim altında tutmalı ve enerjimizi sportif aktivitelere yönlendirmeliyiz. Birçoğumuzun nedensiz sıkıntıları olacak. Olaylara daha da duygusal ve sezgisel bakacağız. Bilinçaltındaki düşüncelerimizin bize baskı yapmasına izin vermemeliyiz. Çok özel dostlarımızın yardımlarına ihtiyaç duyabilir, birçoğumuz, psikologların kapısını aşındırabiliriz. Eğer evinizle ilgili farklı bir değişim yaşamak istiyorsanız, her türlü tadilatı bugün başlatabilirsiniz. İç güdülerimizim yoğunlaşması söz konusu. Cinsel duyguların atağa kalkacağı bir gün içine giriyoruz. . Birçok sıra dışı kaçamak aşklar gündem kazanabilir

 GÜNÜN RENGİ:

Kırmızı, mavi, sarı

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kırmızı lale, fesleğen, gardenya

GÜNÜN KOKUSU:

Misk, kehribar, gardenya

 KOÇ:

Maddi konularda gizli davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz.. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Duygusal anlamda içinize kapanık bir tablo ile ortaya çıkmanız yakınlarınızı da üzebilir. Netlik size daha çok yakışıyor.

 BOĞA:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal paylaşımlara açık olabileceğiniz bir günü yaşıyorsunuz. Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyeceklerdir. Onlara vereceğiniz her türlü öğütlerde aşırıya kaçabilirsiniz. Özgürlüklerine yorum getirmezseniz, sonuç olumlu olacaktır.

İKİZLER:

İşinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz. Her şeyi mantık süzgecinden geçirdiğiniz için, hata yapma olasılığınız son derece zayıf.. Sadece, hızlı hareket ederken, önemli olan detayları gözden kaçırabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür, ikna kabiliyetinizi sayesinde bir çok engeli kolay bir şekilde aşacağınızı söylüyor.

YENGEÇ:

Ay kombinasyon burcunuz  Boğa’da ilerlerken, ruhsal anlamda sizi çok daha derin ve duygusal dalgalanmalara neden olacaktır. Gerilimli ve çabuk etkilenecek olaylardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün nedensiz gözyaşları dökmek için bahaneleriniz hazır olacaktır. İdeallerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

ASLAN:

Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak kişisel harcamalarınızla ilgili sorunlar yaşayacaksınız. İsteklerinizdeki artışı denetlemek zorunda kaldığınız zaman huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Yeni finans projeleri gündemde ve yeni bir çalışma temposu sizi bekliyor.

BAŞAK:

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün seyri, ilişkilerinizde pratik ve hızlı çözümler getirecek davranışlar içinde olmanızı sağlıyor. Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor ve duygusal olayların gündeme gelmesine neden olacak.. Karşılıklı çağırışıma neden olacak bazı özel duyguların sizi kendine çektiğini hissedeceksiniz.

TERAZİ:

Siz dengeleme sanatını iyi bildiğiniz için, ilişkilerinizde hata yapmak istemiyorsunuz. Bugün birlikte paylaşım içinde olduğunuz kişiler arasında arabuluculuk yapmak zorunda kalacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyor ve ilişkilerinizi ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için, olumlu bir gün.

AKREP:

Çevrenizde ani gelişen duygusal konular aklınızın karışmasına neden olacak. Bugün, iş birliği içinde olacağı dostlarınız ile sohbet konuları geliştireceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz  eski dostlarınız  ile birlikte olabileceksiniz. Parasal gelişmeleriniz olumlu bir şekilde takip ediyor ve yeni kaynaklar arıyorsunuz.

YAY:

Bu hafta sonu evinizde uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Birçok dostlarınızın sizi aramasına rağmen, siz ailenizle birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Bir araya geldiğiniz arkadaşlarınızla, eski olayları konuşacaksınız.

OĞLAK:

Duygusal paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Bugün yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Yakın dostlarınızdan gelen ani telefonlar, akşam saatlerinde sizi harekete geçirecek. Ailenizin gizli desteklerine ihtiyacınız var.

KOVA:

Bugün Ay bilinçaltı yaratıcılığınızı ortaya çıkarıyor. Birçok işi aynı anda yapmak istiyorsunuz. Sağlam ve güvenilir dostlarınız sayesinde, bazı problemlerinizin üstesinden geleceksiniz. Olaylara sezgisel bir güçle yaklaşmanız, sizi farklı kılabilir. Huzursuzluğunuz yüzünden birçok olayı aleyhinize çevirebiliyorsunuz.

BALIK:

El beceriniz kullanmak için, elinize bir fırsat geçecek. Yeteneğinizi severek denemek isteyebilirsiniz. Yaptığınız çalışmaları kazanca dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bugün hobilerinizle ilgili geniş bir araştırma platformu oluşturabilirsiniz. İçsel duygularınızı kişisel yeteneklerinizle birleştirmeyi amaçlıyorsunuz. Çevrenizin sitemlerine hedef olabilirsiniz