Evet, Diyarbakır, Cizre ve Silopi de neler oluyor?
Düşünsenize, otuz yıldır devam eden bir PKK terörü var bu ülkede. Başta ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, İsrail, Rusya, İran gibi sözde dost ve müttefik ülkeler tarafından desteklenen bir terör. Bu terör sadece bu ülkeler tarafından değil maalesef içimizdeki hain, satılmış bir kısım medya ve bir kısım siyasiler tarafından da destekleniyor. PKK, YPG ve bunlardan hiçbir farkı olmayan DAEŞ terör örgütleri Türkiye’yi bölmek için Güneydoğu’muzda ülkemize karşı bir savaş başlatmışlar.

Ama şunu herkes bilsin ki bu ülkeyi bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Bunu tüm dünya böyle bile. Bu millet vatani için ölüme bayrama gider gibi gider. Bu ülke İslam’ın son kalesidir. Allah c.c. bizimle beraberdir.

Dış düşmanların desteğini alan PKK silah bırakmayıp devlete saldırmaya başladı. Bugün Diyarbakır, Cizre ve Silopi’de yaşanan olay; din, vatan ve bayrak düşmanlarını bölgeden hak ettikleri şekilde temizleme olayıdır.

Devletimizin şefkatini ve sabrını korku; aklıselim ile müzakereyi ise acziyet görenler bugün hak ettiklerinin karşılığını misli ile alıyorlar. Bölgede yaşayan masum milletimizi canlı kalkan dahi yapmaya kalkışan, camilerimizi ateşe verip dini mukaddesatımızı ve milli değerlerimizi alçakça hedef alan teröristler; bugün hesap veriyor. Bu milli meseleye insan hakkı ya da demokrasiyle bakmaya ve Devlete akıl vermeye kimse kalkışmasın. Zira Devletimizin ve Necip Milletimizin selameti bekası, tam otuz yıldır beklenen bu başarılı operasyona bağlıdır. Eğer Devlet sahte “barış” söylemlerine, “silahlar sussun” sözlerine itibar ederse hem Güneydoğu halkını kaybeder hem de Güneydoğuyu. İlk defa millet, asker, polis bu davaya bu kadar inanmış.

Bu dava için canını, malını ortaya koymuştur.  Tam bir Çanakkale ruhu. Bu ruhu kimsenin yok etmeye hakkı yok. Ey dış sinsi mihrakların gönüllü köpekliğini yapan terör örgütü ve siyasi sözcüleri! Hiçbir uyarıyı dikkate almayan hainler topluluğu! Milletin kürsüsünden ağlayıp, sızlanmayacaksınız. Hadi meydan okuduğunuz bu Devlete karşı tüm gücünüzü ortaya koyun bakalım, koyabiliyorsanız. Devlet ele geçirilemez! Devlet sonunda her haini ele geçirir! Ve gün geldiğinde her şey aslına rücu eder. Siz hain ve satılmışlar topluluğu; Bin yıllık şanlı bir tarihe sahip olan Devletimize ve asil Milletimize karşı meydan okuyup, diklenirken bazı şeyleri düşünecektiniz; düşünmediniz. Şimdi, hak ettiğinizi yaşayacaksınız.

Ey Din, Vatan ve Bayrak aşığı Kürt kardeşlerim; üzülmeyin, sıkılmayın, korkmayın ve tüm yaşadıklarınızı şimdilik derin bir eyvallah ile selamlayın. Asla pes etmeyin! Terörün hiçbir tehditline asla boyun eğmeyin! Zafer, hakikat yolundan asla taviz vermeyen korkmayan Devletimizin ve asil Milletimizin olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Daha dün PKK sizi tükürüğüyle boğar diyen vatan hainleri; bugün neden ağlıyorsunuz, neden ambulans istiyorsunuz? Siz devletin merhametini acziyet ya da korkaklık mı zannettiniz?

Ya teslim olacaksınız ya da yok olacaksınız. Eyy, siz yurt dışından ahkâm kesen hainler! Evet, Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahpe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!