Trabzonspor Avusturya kampındaki son hazırlık maçını bu akşam Verona takımıyla oynadı. 20 Temmuz’da kampa giren ve oynadığı 3 hazırlık maçından da berabere ayrılan bordo-maviler, son hazırlık maçını da bu akşam yaptı. Çok sayıda taraftarının desteğini alan ve futbolcuların da taraftarı kırmadan fotoğraf çektirdiği güzel bir atmosfer vardı.

Bu maçta kalede Uğurcan’ı izedik.

28. dakıkada serbest vuruştan bir gol yiyen bordo-mavililer, ilk yarıyı 1-0 geride bitirdi.

İkinci yarıda Verona takımı oyuncu değiştirmezken,  Trabzonspor’da 7 oyuncu değişikliği yaşandı.

65. dakikadan sonra önemli pozisyonlara giren bordo-mavililerde  skora etki eden bir sonuç görülmedi.

Nwakaeme’nin arka direğe yaptığı ortayı boş geçmeyen Kerem Baykuş, skoru eşitleyen golü atarak Trabzonspor taraftarını sevindirdi. Trabzonspor’un gençleri eşitliği sağladı.

Her iki tarafın da oynadığı kontrollü oyunda, takımlardan biri daha üstündü demek zor.

Trabzonspor, yaptığı oyuncu değişiklikleriyle risk almış gibi görünse de, hazırlık maçlarının amacı olan , tüm oyuncuları değerlendirme fırsatını kaçırmadı. Genç bir kadroyla sahaya çıkan Ünal hoca,her ne kadar eksikleri olsa da gençleri iyi işlemiş gibi görünüyor.

Ünal hocanın ve oyuncuların uyumunu tebrik etmenin yanı sıra, hazırlık maçları süresince takımlarını yalnız bırakmayan Trabzonspor’lu taraftarları da tebrik ediyorum.

TRABZONSPOR İLE VESTEL...

Trabzonspor Kulübü’nün  forma göğüs sponsorluğu konusunda Vestel Şirketler Grubu ile görüşmelere başlaması her iki taraf adına da olumlu bir adımdır. Zira Trabzonspor ile Vestel kendi kategorilerinde ülkemizi temsil eden başarı sahibi kuruluşlardır.