Turhan Group CEO’su Engin Turhan, Wunder Real Estate & investment Yönetici Ortağı Güngör Sivaz, DS development Şirket Sahibi Roin Shavadze ve Lux Golden Wave Proje Yapımcısı Tamaz Abashidzade tanıtım toplantısında misafirleriyle bir araya geldi.
DENİZE 20 METRE
Beton imalatının tamamı bitmiş olan Lux Golden Wave projesi kumsala 20 metre, Alışveriş merkezine 2 kilometre, Uluslararası Havaalanına ise 3 kilometre uzaklıktadır ve 124 daire bulunan prestijli bir konut kompleksidir.

YÜKSEK KİRA GETİRİSİ
Kesintisiz deniz manzarasına sahip proje otel konsepti ile yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak. Projede 2.200 m2 rekreasyon/ yeşil alan, teras da restaurant , cafe , jakuzi ve açık hava sineması mevcut.
YENİ PROJE BAŞLIYOR
Ayrıca Batum şehir merkezinde yeni başlayacak 500 dairelik projenin duyurusu da yapıldı.
BATUM, GÜRCİSTAN’IN YÜKSELEN YILDIZI
Gürcistan, düşük vergi avantajı, artan turizm potansiyeli ve yabancı yatırımcılara açık yapısıyla geleceğin yatırım rotası olmaya devam ediyor. Özellikle turizm sektöründe turist sayının her yıl istikrarlı bir şekilde yüksek oranda artması, gayrimenkul yatırımı yapanlar için yüksek kira getirisi çok iyi bir fırsat sunuyor.












