BİR BİR "AV"LIYORUZ! 

Trabzonspor yeni hocasıyla 2. maçından da galip ayrıldı. Erzurumspor maçından bir tık farkla, Bordo-Mavililer bugün biraz daha kötüydü... Bu kötü oyuna rağmen kazanılan 3 puan ve iyi savunma oyunu, gelecek adına Trabzonspor'a moral-motivasyon paralelinde ciddi kazanımlar sağlayacaktır.

Sahada Trabzonspor lehine yapılan tek güzel organizasyon, takım savunması ve futbolcular arası yardımlaşmaydı. Etkisiz Nwakaeme'nin savunmaya yardımını, 2 yıldır ilk kez görür gibiyiz! Hazır söz Nwakaeme'ye gelmişken şunu da söylemeden geçemeyeceğim; yıldız futbolcunun Trabzonspor'a geldiği günden bu yana ilk defa 2 hafta üst üste bu denli formsuzluğuna şahit olduk...

Bu maçta 3 puandan sonra en keyifli olay, Baker'in golünden sonra yedek kulübenin ve sahadaki 11'in takımca sevinişiydi... Basa basa "takımca" diyorum çünkü, bu durum takım olma yolunda ciddi bir faktör! Bu arada Baker'in harika golü, bize R. Carlos frikiklerini hatırlattı desek; abartmış olmayız kanımca...

Maçta savunma oyunu bu kadar öne çıkınca, Edgar ve Hugo'nun maçın yıldızları olması kaçınılmaz oldu tabiki... Bu futbolculara Baker'in defansif oyununu da ekleyebiliriz bence ama Baker ileride daha fazla iş yaparsa Trabzonspor'a daha yararlı olacaktır.

Evet, Trabzonspor 2 haftadır bir bir rakiplerini "av"lıyor ama bu oyunla çok yürüyemezsiniz! Ofansif oyun mutlaka geliştirilmeli... İşte o zaman gerçek Karadeniz Fırtınası'nı izlemeye başlarız!