Bayram namazını Ortahisar ilçesindeki İskenderpaşa camisinde kıldıktan sonra burada vatandaşlarla Coşkulu bir bayramlaşma yaşamanın mutluluğu içindeydi.
Mübarek Ramazan Bayramının bütün Müslümanlara mutluluk huzur ve kardeşlik getirmesini dileyen Günnar;Mevlamıza sonsuz hamd içindeyim. Birlik ve beraberlik içerisinde girmiş olduğumuz bu önemli günün bütün Müslüman coğrafyalarında aynı şekilde yaşanmasını dilerdim. Myanmar’da Filistin’de, Afganistan’da, Irak’ta Suriye’deki müslüman kardeşlerimizin de mutlu ve huzurlu bayramlara ulaşabileceği günleri ümit ediyor ve diliyorum. Ülkemizdeki bu mutlu günleri bize yaşatan gücün şüphesiz önce Allah’tan sonra da vatandaşlarımızdan geldiğini çok iyi biliyoruz. Bizler bu birlik beraberlik içinde olduğumuz müddetçe bütün Dünya’ya ve Müslümanlara ümit ettiğimiz huzurlu ve mutlu bayramların yaşanmasına vesile olacağız inşallah.

Bayramlar sevinçlerin bölüşüldükçe, mutlulukların çoğaldığı, dargınların ve küskünlerin barıştığı,manevi atmosferin en yüksek derecede yaşandığı müstesna günlerdir. Bu önemli günlerin fırsata dönüştürülmesi iyi değerlendirilmesi gerekir. Ülkemiz için çok büyük bir öneme haiz seçimlerin arifesindeyiz. Bu bayramın manevi havasından ayrılmadan 24 Haziran’da yapılacak olan seçimleri gerçekleştirmeyi umut ediyoruz. İnşallah 24 Haziran akşamı iki bayramı bir arada yaşamış olacağız bu konuda milletimize olan inancımız tamdır. 25 Haziran sabahı sadece Türkiye’de değil bize umudunu bağlayan bir çok coğrafyadaki kardeşlerimizle beraberce çifte bayram yapacağız. “Sabırlı,ümitli ve mücadeleci olmak Müslümanlığın gereğidir. Çok çalışarak bu yoldan sapmadan davamıza ve insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak yola devam!


Vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin Mübarek Ramazan bayramını tekrar tebrik eder, Yüce Mevladan niyaz ederim” dedi.