“YOMRA’NIN YARININI
BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ!”


AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Cevdet Binay, seçim çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde bire bir temaslarının yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelen Binay, “Yomra’da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Hemşerilerimin geri dönüşlerinin verdiği güç de yarınlar için bizleri daha da iyi motive ediyor. Gönüller kazanmıştık bu gönülleri arttırmak için çalışıyoruz. Gönüllerde yer almak davamızın ana gayelerinden biridir, şükürler olsun bu noktada hiçbir sıkıntımız yok. Sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle yaklaşımımızın meyvesini alıyoruz. Vatandaşlarımıza destek ve ilgileri için teşekkür ediyorum” dedi.


HER BİR VATANDAŞIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERDİR


Yomra’da birlik ve beraberliği sağlamanın yol ve yöntemlerini iyi bildiğini belirten Binay,  Yomra’mızda gruplaşmalara, çekişmelere ve atışmalara mahal vermeyeceğiz. Vatandaşımızın her biri bizim için bir değerdir, Yomra için bir değerdir. Değerlerimizi ve değer verdiklerimizi iyi bilmeliyiz. Bu doğrultuda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Parti ayırmaksızın her bir hemşehrimi kucaklayacağım
ve onlarla birlikte Yomra’nın yarınlarını inşa edip gönülleri ihya edeceğiz. Gayetimiz de niyetimiz de ve eylemlerimiz de net ve açıktır. Rabbim ilçemiz ve şahsım için hayırlı olanı nasip etsin. Önce milletimiz ve önce Yomra’mız düsturumuzdur” diye konuştu.