61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantıları bugün başladı. Başkan Murat Zorluoğlu Başkanlığında yapılan ilk oturuma meclis üyeleri de büyük ilgi gösterdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan toplantının açlışında konuşan Başkan Murat Zorluoğlu, Şırnak’ta meydana gelen patlamada şehit olan 2 askerimiz ve yaralanan 7 askerimiz için açıklama yaptı. 
Zorluoğlu, “Patlayıcıya müdahale ederken 2 güvenlik görevlimizin şehit, 7 güvenlik görevlimizin yaralı olduğunu öğrendim. Terörle mücadelede adeta kahramanlık destanı yazan güvenlik güçlerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı evlatlarımızın inşallah durumları iyidir.” dedi. 
Meclis ardından, meclis üyelerinin gündem dışı soruları ile devam etti. CHP’li üye Turgay Şahin, Kaymaklı Mahallesinde yaşanan yol sorununu gündeme taşıdı. Şahin, “Kaymaklı Mahallesinde ki yol sorunu adeta vatandaşları çıldırttı. Buna müdahil olmanızı istiyorum” dedi. 

DOĞALGAZ ÇALIŞMASI YAPILIYOR
Bunun üzerine Başkan Zorluoğlu, “Yol meselesini biliyorum. Yakından takip ediyorum. Kendimde o yolu araç kullanmak suretiyle kullandım. Çukurçayır’a kadar o yolu denetledim. Onunla ilgili yol Denetim Daire Başkanımıza talimatı verdim. Doğalgaz çalışması yapılıyor. Büyük oranda tamamlandı. Bizim bütün ekibimiz hazır. İki tane ayrı yol var.. Her ikisini de gezdim gördüm. Yol Dairemiz gereken hazırlığı yaptı. Doğalgaz çalışması tamamlandığında arkadaşlarımız oraya girip yeniden asfal serecekler çözecekler” diye konuştu.