Hastanenin instagram hesabında yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verildi “Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi olarak, Avrasya Üniversitesi’ne ve Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız ‘a teşekkür eder. Covid 19 pandemi ile mücadele döneminde; hastanemizde hizmet veren Yoğun bakımlarımızın düzenlenmesi ve yenilenmesine vermiş oldukları katkı ve hizmetlerden, tüm sağlık çalışanlarımıza ve hastalarımıza yapmış oldukları yardımlardan ve desteklerinden dolayı; hastanemiz yönetimi olarak Avrasya Üniversitesine ve Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız ‘a teşekkür ederiz”.

Yıldız, pandemi sürecinin başından itibaren sağlık çalışanlarına hemen hemen her gün tatlı, börek gönderdi, süreçte  yoğun bakımların yenilenmesi için katkı sağladı, hem maddi hem manevi olarak her an sağlık çalışanlarının yanında oldu.

Öte yandan paylaşıma onlarca yorum yazıldı. Özellikle Üniversitenin sağlık alanındaki bölüm ve programlarının öğretim elemanları ve öğrencileri yorumlarıyla Ömer Yıldız’ın davranışını kutladılar, teşekkür ettiler. Yorumlarda ‘’Pandemi döneminde insanlarımıza ferahlık veren bu davranışla gurur duyuyorum”.‘’Mensubu olduğum Avrasya Üniversitesi'nin sağlık alanına sağlamış olduğu katkılardan dolayı gurur duyuyorum. Sayın başkanımıza teşekkür ederiz” gibi cümlelere yer verildi.