Başbakan Recep Tayyip Erdogan’ın Trabzon Belediyesi’ni ziyaretinde liste krizi yaşandı. Başbakanlık korumlarının elindeki listelerde Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu’nun isimleri yer almadığı için bu iki isim Trabzon Belediye binasına alınmadı. 

Başbakan Trabzon Belediyesi'ne gelirken Süleyman Aydoğdu bari elini sıkayım diyerek Başbakan'a yöneldi. İşte burada yaşananları Aydoğdu kendi ifadeleri ile şu şekilde anlatıyor. 
'Sayın Başbakanım belediyeye giremediğimiz için burada elini sıkmaya geldim diyecektim. Başbakanda herkesin elini sıkarak geliyor. İl Başkanına dedim ki, ikinizi (Günnar-Gümrükçüoğlu) şikayet etmeye geldim. 

Adnan Günar 'Hayrola belediyede etseydin keşke' dedi. 'Belediyeye giremediğim için burada' şeklinde cevap verdim.

Adnan Günnar ise 'Başkan girecek olanların listesini Büyükşehir Belediyesi yaptı' dedi. Bu kez Orhan beye 'Bunun hesabını senden soracağım. Benim onurumla kimse oynayamaz' diye çıkıştım. Ahmet Metin Genç koluma girdi. Koruma amiri, 'Bunları burada söyleme' dedi. Bende 'Belediye Başkan Yardımcısıyım ve buurada söylemem gerekiyor' cevabını verdim. Birşeyler daha söyledim. Ahmet Başkan 'Sakin ol' dedi ve kenara çekti beni. Başkada müdahalem olmadı. 

AYDOĞDU'YU KENDİ PERSONELİ UNUTMUŞ
Aydoğdu’yu kimin unuttuğu ise Başbakanlık korumaları elindeki listenin ortaya çıkmasıyla belli oldu.

Ortahisar Belediyesi Özel kalem müdürlüğü tarafından hazırlanan Ortahisar belediyesi'ne ilişkin listede sadece Aydoğdu değil diğer Ortahisar Belediye Başkan yardımcılarının da olmadığı ortaya çıktı.

Ortahisar'da onlarca personelin olduğu listeye başkan yardımcılarının yazılmaması bu krizin patlak vermesine neden oldu. 

Şimdi ortaya çıkan bu yeni bilgi üzerine Aydoğdu'nun ne diyeceği merakla bekleniyor. 

Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ında listelerde ismi yoktu. Korumalar son anda yanlıştan dönüp kendisini binaya davet etti. Fakat oldukça sinirli olan Altunbaş binaya gelmemeyi tercih etti.