Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” projesi kapsamında Arsin Organize Sanayi Bölgesinde ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan’ın  başkanlığında yapılan toplantı Valimiz Yücel Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi. 
 
Toplantıda projenin uygulaması hakkında bilgi veren Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrıları sonrasında, işsizliğin azaltılması ve istihdamın arttırılması hedeflerine yönelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun 6 Ocak 2017’de Konya’da "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programını başlattığını hatırlattı.
Kayıtdışı istihdamın önlenmesi  ve işsizliğin azaltılmasını amaçlayan bu proje ülkemizin hedeflerine ulaşmasını sağlayacaktır. Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de işsizliğin azaltılması için özel sektörde faaliyet gösteren işverenlerin oluşturacakları ilave istihdam için bakanlıkça destekleneceklerini söyledi.
 
Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesiyle ilgili olarak açıklama yapan Vali Yücel Yavuz, “ilimizde üretimin ve istihdamın artırılması ile işsizliğin azaltılmasını amaçlayan bu projeyi önemsiyoruz. Bakanlığımızın özel sektörü desteklemesiyle proje istenilen amacına ulaşacaktır. İlimizdeki ÇSGB’na bağlı kurumlar ile ilgili diğer kurumlar seferberlik halinde özel sektörün yanında olacaklardır.”dedi.