25 Ekim 2017 Tarihinde siyasi hayatına başlayan İYİ Parti, ülke geneli il kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavvaf Dervişoğlu kongreye katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mersin'de yaptığı konuşma sırasında 'bozkurt' işareti yapmasını eleştirdi.

Dervişoğlu şu sözlere yer verdi;

“Bugün Trabzon’da umutlandım. Karadeniz’in heryerinde olduğu gibi Trabzon’dada heyecanın olduğuna şahit oldum. Bu kadar kısa bir zamanda bu kadar büyük bir işi sizlerden başka kimsenin gerçekleştiremeyeceğinide anlayın. Kasım ayında bir seçim oldu. Bir parti seçim oldu. Biz doğru bulmadığımız şeyler olduğu için yeni bir siyasi parti kurmak gereğinde olma içerisinde olduk.”

MİLLET EMRETTİ!

“Türkiye’de olan darbeler Avrupa’da yaşanmış olsaydı. Bir insanın 20 yıllık ömrü bu darbelerle geçmiş olsada, o ülkeye bir çok tımarhaneler kurulurdu. Biz milli manevi değerlerimizi korumak amacıyla İYİ Parti’yi kuruyoruz. Her partiden her farklı kesimden insanlar var aramızda. Biz böyle arzuluyorduk, çünkü bu millet böyle istiyordu. Bu millet farklılaştırmaktan müzdaripti bu olumsuzlukları arzulayan yoktu, millet İYİ Partililere emretti, sayın Meral Akşener’de millete uyarak İYİ Parti’yi kurdu.”

CUMHURBAŞKANI’NIN KURT İŞARETİ YAPMASI VE BAHÇELİ

“Milli Duruşun temsilcisi olduğunu söyleyenlerde var bizim ayrıldığımız partinin içerisinde. Az önce bir arkadaşımız bir video getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurt işareti yapıyor. Hani milliyetçilik ve ülkücülük sadece MHP’de yapılırdı. İYİ Parti yapınca zorunuza gidiyor AK Parti yapınca bir şey olmuyor mu? Bana hak olarak görmediğini bana hak olarak görüyorsan seni samimi bulmuyorum. Bunu söylediğimizde kıyamet kopuyor.”

APO’YLA İTTİFAK YAPIN!

İstediğin ittifakı yapabilirsin saygı duyarım. Ben senin en büyük siyasi rakibinle dost olmanın bana dost ve arkadaş olmanı söylersen, iki gün önce sövdüğün ile ittifak kurarsanız sonrada bana cümbüş ittifakı kurun Fetullah Gülen ile ittifak kurun PKK ile ittifak kurun derseniz kurmuş olduğunuz ittifakın Cukka itifakı olduğunu söylerim. Ittifakı korkaklar yapar, bizim ittifakımız aziz Türk milleti iledir. Sonra Vatikan’a gidin Papa’yla İmralı’ya gidin Apo’yla ittifak yapın.