DEMOKRAT PARTİ AKÇAABAT’TA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, ve parti yönetiminden Ali Akar ile birlikte Akçaabat’ta sevgi gösterileri ile karşılandı.
Demokrat Parti’yi ‘’ESNAFIN HALİNDEN ESNAF ANLAR!’’ sloganlarıyla karşılayan vatandaşlar eski günleri yad etmek için bu sefer oyumuz Demokrat’ta dedi.

SULAR %30 İNDİRİMLİ OLACAK!

Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır Akçaabat’ta Pazar esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledi.
Yerel halkın şikâyetlerini dinleyen Şılbır’a vatandaşlar; ‘’Trabzon Büyükşehir oldu, ilk yaptıkları icraat 61 proje yerine köylerimizde ki kaynaklardan çıkarttığımız sulara sayaç bağlamak oldu. Kendi suyumuza para öder hale geldik.’’ Dediler
Başkan Adayı Şılbır projelerinin arasında yer alan ‘’%30 indirimli su’’ başlığına dikkat çekerek ‘’Bizler köylerde ki, abilerimizin, ablalarımızın kendi emekleri ile çıkardığı sulara bağlanan saatleri sökeceğiz, ücret almayacağız. Belediye hizmetleri ile verilen sularımızda %30 indirimli şekilde vatandaşa sunulacak.’’ Dedi.

AKÇAABAT SAHİLİ KATLEDİLDİ!

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, Akçaabat’ın evladı olduğunu vurgulayarak ‘’Babamın doğum yeri Akçaabat, hem ailem buralı, hem Akçaabat’ın damadıyım.’’ Dedi.
Yanlış dolgu ve projelendirmelerle Akçaabat sahilinin kullanıştan çıktığını belirten Şılbır, ‘’İnsanlara yaptık diyebilmek için Akçaabat sahilini ve turizmini katlettiler. Şimdilerde çıkmışlar bilgisayar oyunu oynar gibi hayal projelerle insanların gözünü boyamaya çalışıyorlar. Halkımız her şeyi farkında. Hayallerle değil, gerçeklerle geliyoruz.’’ Dedi.