61SAAT HABER SERVİSİ

16 Ocak 2022 tarihinde Politik Güğüm köşesinde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi,

Sorduk sorduk cevap alamadık, bir ilgili okuyup cevap verir diye birde buradan yazalım dedik, Şehidimiz Eren Bülbül'ün hayatını konu alan film ile ilgili çeşitli iddialar var.

İki haftada gişede 17 milyon TL’lik rekor hasılat yaptı Erenimizin filmi.

Filmin gelirinin nereye bağışlanacağına yönelik bir açıklama yok.

Sinema salonlarının en büyük geliri şu anda bu filmden. Bu film sayesinde sektör canlandı, fakat bu filmin geliri nereye aktarılacak, Şehidimiz Eren Bülbül'ün filmi bir yönetmeni mi ve yapımcı şirkeki mi zengin edecek, filme konu ailesi bu filmin gelirinin neresinde.

Milyonlarca lira hasılat elde edilen film ile ilgili birde iddia şu ki filmde Eren Bülbül'ü canlandıran oyunculara çok komik rakamlar verilmiş.

Yani kimse sormuyor, yazmıyor konuşmuyor ama Şehidimiz Eren Bülbül üzerinden birileri rant sağlıyorsa bu işi bireli de açıklığa kavuşturmalı.

İddialara göre yapımcı firma filmi çekmek için belediyelerden destek almış, Eren Bülbül'ün ailesinin evini kullanmış. Evinde bir takım eşyalara da zarar verdiği iddiaları var.

Filmin içindeki konularla ilgili eleştirilere şimdilik girmiyoruz.

Fakat Şehidimiz üzerinden birileri cebini dolduracak ise buna müsade edilmemeli belediyelerin imlkanları kullanılmış oyuncular sırf Eren Bülbül için çok komik rakamları kabul etmiş ama film gişe rekorları kırıyor milyonlar kazandırıyor.

Biri çıkıp bu gelir şehit ailelerimize mi, gazilerimize mi, Erenimiz ile şehit olan mehmetçiğimizin ailesine mi, yine o olayda gazi olan Trabzonlu posimisize mi bir katkı sağlayacak.

Tüm bu soru işaretlerini birilerinin kamuoyuna açıklaması gerekir.

Evet film çekilmesi anlatılması düşünülmesi güzel ama işin ucu bir yere bağlanmadı. İnşallah ilgililer konuyla ilgili bir açıklama yaparda bizlerde kamouyunu aydınlatırız.

Politik Güğüm 16 Ocak 2022