Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Haydar Revi, tanıtım programlarını aralıksız devam ettiriyor. Ortahisar’ın hem kırsalında hem de kent merkezinde halka kendini anlatan Revi, Ortahisar Belediyesinin büyük şehir ile bütünleşmesinde bilgi birikiminin Ortahisar için şans olduğunu belirtti.

Revi, kırsal ile kentin bütünleşmesinde Ak Parti iktidarının Cumhuriyet tarihinin en başarılı iktidarı olduğunu belirterek “Bunu başaran Ak Parti iktidarının Trabzon genelinde ve Ortahisar özelindeki kadroları olarak Ortahisar belediyesine talibiz. Ak Parti’nin hizmet mantığını, bizim de bu konudaki teknik ve siyasi tecrübemizi Ortahisar’a yansıtacağız” dedi.

KIRSALDA VE KENTTE BÜYÜK İLGİ

Kırsalda ve kentte Ortahisar belediyesini, belediyeciliği, belediyecilik anlayışını anlatmaya devam eden Revi’ye hem kentte hem de kırsalda büyük ilgi var. Revi bu ilgiden son derece memnun olduğunu belirterek “Halkımızın kendinden kendi gibi birini yerel seçimlerde koltuğu emanet etmesi bizim de bu koltuğa layik olmamız en büyük amacımızdır” dedi. Kente ve kırsalda yerel seçimin bu dönem için çok önemli bir durum arz ettiğini de belirten Revi “Özellikle bire bir yaptığımız sohbetlerde halkımızın hem kentte hem de kırsalda Ortahisar belediyesi ile ilgili teknik bilgi sorması bu konuda meraklı olması incelemesi irdelemesi Ortahisar için büyük de şans. Ortahisar’lının ilçe bilinci oluşumunda bu çok önemli bir değerdir” dedi.