61SAAT HABER MERKEZİ

Haydar Revi Başkanlığında göreve getirilen AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu’nun çiçeği burnundaki yeni yönetimi, Ankara’ya çıkarma yaptı. 

Ankara ziyaretinin ilk durağı ülkenin en önemli bakanlığının başındaki isim olan Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu oldu. Bakan Soylu  

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU 

Trabzon heyetini Bakanlık toplantı odasında ağırlayan  Ankara ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İçişleri Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, ‘İl Başkanımız Haydar Bey ve yeni yönetimini yeniden tebrik ederek kutlu yürüyüşlerinde kendilerine başarılar dilerim.  Büyük bir sorumluluk aldınız, sizlerden önce görev yapan arkadaşlara ayrı aşrı teşekkür ediyoruz. Onların kendi dönemlerinde aramızda olanlar var olmayanlar var, Çok güzel görevler yerine getirdiler, başarılı sonuçlar elde ettiler. İnşallah sizlerde bu başarıyı yükselteceksiniz. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın  ve  Türkiye’nin önem verdiği vilayetlerden birisi Trabzon. Aslında seçim dönemine girmiş durumdayız. İlk sınavınız yerel seçimlerdir. İnşallah buradan çok başarılı bir sonuç çıkarılacağını tahmin ediyorum.  

Hep birlikte beraberlik içinde, birbirini iyi anlayarak güzel bir sonuç oluşacaktır. Buna inancım tamdır.

Başta il başkanımız olmak üzere bu heyetin Türk siyasetine, demokrasisine Trabzon şehrine hayırlı olmasını diliyorum. Bu ziyaretin bizlere yüklediği sorumluluk büyüktür. Tekrar hoş geldiniz sefalar getirdiniz’ ifadelerini kullandı.  

İL BAŞKANI REVİ 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de kendilerine zaman ayırdıkları için Bakan Soylu’ya teşekkür ederek, ‘Aynı heyecanla devam edeceğiz, aynı güçle devam edeceğiz, tecrübeli bir kadroyuz, aramıza yeni katılan arkadaşlarda gerek siyasette gerek kendi alanlarında tecrübeli isimler, yenisiyle eskisiyle birlikte devam edeceğiz. Ekibimiz yine dinamik ve güçlü, sizlerin de destekleriyle çok daha güzel işler başaracağız’ şeklinde konuştu.