AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay Trabzon’daki temaslarını sürdürüyor. Sokağa inip vatandaşın dertlerini dinleyen ve çözüm arayan Atalay teşkilatları ve belediye başkanlarını da ihmal etmiyor. Dün Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu ziyaret eden Atalay, teşkilatlar ve belediye başkanları ile takım oyunu oynayarak Trabzon’un tüm sorunlarını çözeceklerini söyledi. 

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Trabzon’un çözülemeyecek sorunu olmadığının altını çizen Atalay, özellikle turizm ve spor yatırımlarının ön plana çıkarılarak Trabzon’un kalkınmasının önünün açılacağını ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı ile yaptığı görüşmede yatırımlar ile ilgili bilgi alan Atalay yapılması gerekenler konusunda Başkan Gümrükçüoğlu ile şehre hizmet etmek için birlikte hareket edeceklerinin de mesajını verdi. 

TURİZMİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

Daha sonra Yomra ilçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve teşkilat ile görüşen Atalay, “Trabzon’un Allah vergisi muhteşem bir doğası var. Bu doğal güzellikleri koruyarak, tanıtımını yaparak bölgenin kalkınmasını sağlamalıyız. Trabzon’a çok sayıda turist geliyor. Bu turistlere davranışlarımız turizmin önünü açacaktır. Bunun için de esnafımızı daha çok eğitmeli ve bilinçlendirmeliyiz. Hizmet sektörünü geliştirmek için yeni ve daha iyi tesisler de yapmalıyız. Trabzon’un gelişmesinde önümüzdeki dönemde turizmin önemli bir etkisi olacak. Bu sadece doğa turizmi de olmayacak. Sağlık turizmi, kültür turizmi, inanç turizmi, kış turizmi gibi her alanda Trabzon önde olacak. Trabzon’un bu gücü var. Biz Ankara’da Trabzon’un önünü açacak projelere imza atacağız” dedi.