61 SAAT HABER SERVİSİ-AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Gazeteciler Cemiyetine bir ziyarette bulundu. Altunbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarete yönetimiyle ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak TGC Başkanı Yusuf Turgut konuştu.

TGC Başkanı Yusuf Turgut, "Kendisini tebrik ediyorum. Çok yeni güzel bir ekip kurdu. İnşallah bu ekip hem mensup oldukları siyasi partiye hem de bu şehre önümüzde ki süreçte çok güzel hizmetler yaparlar.

Yukarlarda da görme arzusunda olduğumuzu, ancak şartlar bazen siyasette sizin istediğiniz gibi olmuyor. Bu tabi AK Parti'nin kendi içinde ki gelişimine göre seyreden durum. Önemli makamdadır. 300 binin üzerinde nüfusun bulunduğu Ortahisar'a başkanlık yapmaktadır.

Ben bu ziyareti sadece TGC olarak sınırlandırmıyorum, bütün meslektaşlarımıza yapılmış nezakettir" dedi.

Altunbaş, "yeni yönetim kurulumuzla birlikte ilk ziyaretimizi TGC'ye gerçekleştirmiş oluyoruz.  Hem gününüzü tebrik etmek iin geldik. Hem de yeni arkadaşlarımızla birlikte ziyaretimizi yapalım dedik.

Tabi Gazeteciler zor şartlar altında mücadele ediyor. Biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz Trabzon'da iç içeyiz. Bir çoğu ile yakın ilişkilerimiz var. Ağabey, kardeş şeklinde birlikteliğimiz var.

Yeni bir yönetim oluşturduk. Yenilenmeye gittik. Ama yönetimin dışında bıraktığımız arkadaşlarla beraber yine aynı şekilde çalışıyoruz. 2019'a teşkilatlarımızı hazırlamaya gayret edeceğiz" dedi.

Altunbaş, "Devlet bahçeli tarafından seslendirilşi AK Parti tarafından kabul gördü. 15 Temmuz sürecinden itibaren MHP ile yaptığımız şey var. Milli ittifak var. O nasıl şekillenir bu konuda yasal düzenlemelerin de yapılması gerekiyor. Hakikaten zor bir süreçten geçiyoruz. Ülke olraka zor bir süreçten geçiyoruz. Bu parti meselesi değil. Devlet meselesi. Şuanda içerden ve dışardan devletimiz saldırı altında. Akli selim olan herkesin refleks göstermesi gerekiyor. Ülkemiz adına memnuniyet verici olarak düşünüyorum" dedi.