61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da korona virüs şüphesi nedeniyle hastanede gözetim altına tuturken çarşafları birleştirip kaçmaya çalışan Gürcistan uyruklu Konstantin K.’nin Koronavirüs testinin sonuçları belli oldu.

 
SÜRMENE'DEN SEVK EDİLDİ..
Edinilen bilgiye göre Koronavirüs bulguları bulunduğu için Sürmene İlçesinden Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilen

Konstantin K. burada karantina alındı.
 İlk testi dün yapılan Konstantin K.’ya olaydan sonra yeniden test yapıldığı  belirtildi. 


Koronavirüs testi negatif çıkan 31 yaşındaki adam psikolojik sorunları bulunduğu gerekçesiyle Maçka İlçesi Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Konstantin K.’nın burada tedavi altına alındı kaydedildi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ… 
Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsünde koronavirüs şüphesiyle karantina alınan Konstantin K. dün hastaneden kaçma teşebbüsünde bulunmuştu.

Hastanenin 3. katında bir odada tedavi gören Konstantin K., çarşafları birleştirerek pencereden kaçma teşebbüsünde bulundu.

Ancak birleştirdiği çarşaflarla 2. kata kadar inebilen Konstantin K. burada asılı kalmış ardından güvenlikçiler tarafından bulunduğu kadın penceresi açılarak kurtarılmıştı. Olay ise çevrede ki vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülenmişti.