Yapılan incelemelerde FETÖ/PYD Silahlı Terör Örgütüne yönelik olarak yapılan operasyonlarda gözaltına alınan şahıslardan , örgütle irtibatlı olduğu tespit edilen ve adli makamlara sevk edilen 14 kişi tutuklandı 6 kişinin ise gözaltındaki işlemleri devam ettiği ifade edildi.

Ayrıca 6 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 106 adet mermi, 1 adet kayıt dışı kurusıkı tabanca, 1 adet Barbut (kumar masası ),31 adet pul, 2 adet zar, 101 adet Ecstasy hap ve 2.050 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Yabancı Uyruklu bir şahsa fuhuş ve diğer suçlardan sınır dışı işlemi başlatıldığı ifade edilirken kumar oynattığı ve ruhsatsız olduğu tespit edilen 2 kahvehane hakkında yasal işlem başlatıldı.

Değişik Suçlardan arama kaydı olan 80 şahsın yakalanması gerçekleştirilirken başta Kamu Düzeni ve Halkın Huzurunu bozucu hareketler olmak üzere 52 şahsa 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapıldığı ve Hırsızlık ,Uyuşturucu Madde, Ķasten Yaralama, Tefecilik ve 6136 sayılı Kanuna Muhalefet suçları başta olmak üzere toplam 28 olay aydınlatıllarak 42 şüphelinin ise yakalandığı öğrenildi.