Suzuki’nin Jimny, Vitara ve Swift otomobil modelleri birbirinden farklı kampanyalarla Altunsoy Otomotiv'de alıcılarla buluşuyor

YILIN EN ŞEHIRLI OTOMOBILI SUZUKI JIMNY!
Suzuki’nin efsanevi SUV modeli Jimny, 2019 Dünyada Yılın Otomobili Ödülleri’nde  “Yılın Şehir Otomobili” seçilerek büyük bir başarıya imza attı. 
Trabzon Suzuki Altunsoy Otomotiv Satış Müdürü Serdar Taslak, “ Doğa hazırsa başlıyoruz sloganıyla kendinden söz ettiren sınıfının tek örneği olan Jimny, benzersiz 4 tekerlekten çekiş sistemi , mükemmel performansı , tasarımı ile pek çok hayranı var. Kompakt boyutlarıyla şehir içinde de hayatı kolaylaştıran yeni Suzuki Jimny, 1.5 litrelik 100 HP gücündeki benzinli motoru ve ALLGRİP PRO arazili 4 ileri vitesli otomatik şanzımanla ile satışa sunuluyor.  3.000 TL ye varan takas desteği, 57.000 TL ‘ye 12 ay %0 faiz seçeneğine ek olarak  “hurda bizden” kampanyaları ile meraklılarını showrooma davet ediyoruz ” diye konuştu.

İKİ YIL ÜST ÜSTE SINIFININ EN ÇOK SATAN SUV'U SUZUKI VITARA!
Suzuki'nin kompakt nitelikte ve yüksek kabiliyetli SUV modeli Vitara, 4x4 ALL GRİP otomatik vites ile tercihler arasında bir numara olmaya devam ediyor.
Suzuki’nin otomotiv dünyasına adını yazdırdığı efsanevi SUV modeli Suzuki Vitara, kompakt boyutları ve avantajlı fiyat yapısıyla iki yıl üst üste kendi sınıfında Türkiye'nin en çok tercih edilen SUV modeli oldu.

Taslak, Vitara’nın kendi sınıfında elde ettiği bu büyük başarının Suzuki için gurur verici olduğunu belirterek, “Otomobilseverler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan Suzuki Vitara'nın iki yıl üst üste sınıfının en çok satan modeli olması bizim için büyük bir mutluluk sebebi.  Sınıfının en dolu paketine en ekonomik fiyatıyla 4x4 aracı olmaya devam ediyor. Bu başarıyı 2019 yılı itibariyle de 3.000 TL ye varan takas desteği, 57.000 TL ‘ye 12 ay %0 faiz seçeneğine ve olarak  “hurda bizden” kampanyaları ile devam ettireceğimize inanıyoruz. Yeni Suzuki Vitara, ülkemizde 4x4 all grip arazi şanzıman seçeneği ile birlikte tüm modellerimiz otomatik şanzımana sahiptir. 120 HP güç üreten 1.6 litrelik benzinli atmosferik ve 1.4 litrelik 140 HP güç üreten turbo benzinli motorla satılan Vitara’nın 100 km de ortalama yakıt değerleri ise sadece ve sadece 5,5 litredir  " değerlendirmesinde bulundu.

ÜSTÜN GÜVENLİK VE TEKNOLOJİ DONANIMLARI İLE İŞTE KARŞINIZDA SWİFT                  
Japon efsanesi Suzuki’nin küçük sınıftaki temsilcisi Swift,  markanın yeni DNA’sını taşıyan modern çizgileriyle , dinamik sürüş karakteri ve yüksek teknoloji donanımlarıyla fark yaratıyor. 1,2 litrelik 90 HP gücündeki Dualjet benzinli motoruyla yüksek verimlilik ile adeta dizel motorlara kafa tuttuğunu dile getiren Taslak,  “ 3.000 TL ye varan takas desteği, 40.000 TL ‘ye 12 ay %0 faiz seçeneğine ve ek olarak  “hurda bizden” kampanyaları ile Yeni Swift hiç bu kadar ulaşılabilir olmamıştı.  Yeni nesil motor ve değişken oranlı CVT şanzımanla yakıt değerleri 100 km de  ortalama sadece 5,0 litre.   yokuş kalkış desteği, sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları, lastik basınç uyarı sensörü güvenlik donanımları arasındaki yerini alıyor. Anahtarsız çalıştırma sistemi, otomatik iklimlendirmeli klima, hız sabitleyici, 4,2 inç renkli yol bilgisayarı, 9 inçlik dokunmatik multi medya ekranı, navigasyon, USB, AUX ve Bluetooth bağlantısı, 4 hoparlör+2 tweeter müzik sistemi, elektrikli ön ve arka camlar, otomatik yanan LED farlar, LED gündüz farları ve 16 inç alaşımlı jantlar GLX donanımında standart olarak otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor “ dedi.

Altunsoy Otomotiv, Trabzon'un Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi'nde Suzuki severlerini bekliyor. Kampanyalarla ilgili detaylı bilgileri 0 462 248 15 70 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.