61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon'da 61saat'in ortaya çıkardığı skandal sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. 

Trabzon'un Yomra İlçesinde dün Spor Kompleksinde oynanan Basketbol müsabakası sırasında patlayan doğalgaz tankı maçın yarıda kalmasına neden olmuştu. 

TED Koleji ve Bener Cordan Okulu öğrencileri arasında oynanan basketbol müsabakası, Yomra'da ki salonun kullanılamaması nedeniyle ilk olarak Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinin yanında ki Spor Salonuna alınmıştı. 

Ancak bugün saat 09:00'da oynanması planlanan maç, skorbordun arızalı olması nedeniyle Araklı İlçesinde ki Spor salonuna alınmıştı. Ancak bu salondaki potalarında arızalı olması nedeniyle maç bu kez KTÜ'de ki spor salonuna alındı. 

Sabah saatlerinde yapacakları müsabaka için salon salon dolaştırılan gençler, KTÜ'de ki Spor Salonunda maça başlarken aksilikler burada da bitmedi. 

Bu kez de maç esnasında salonun skorbordu arıza verince maç ileri bir tarihe ertelendi. 

Yaşanan bu durum büyük tepki toplarken, organizasyonu düzenleyen Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de harekete geçti. Yetkililer, müsabakada yaşanan bu aksilikler sonrasında ilgileler hakkında soruşturma başlattı.