Olayın yaşandığı ilk anlarda, darp edildiği iddiasını bir video ile duyuran Genç,  “Bana hayatım boyunca baba bile vuramaz. Bir kadına bu yapılır mı?" dedi.
Göz yaşları içinde olayı anlatan Kübra Genç’in bu durumu kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Bir çok destek mesajının yanında şov yaptığı iddiaları da dile getirilince bu kez darp raporunu sosyal medya hesabından yayınladı.
Trabzon Fatih Devlet Hastanesinden, alındığı görülen ve kendisinin başvurduğu belirtilen raporda, olayın öyküsü kısmında “Darp edildiği” yazdığı görüldü.

Darp raporunu yayınlarken yine sosyal medya hesabından açıklama yapan Genç, nasıl darba uğradığını burada anlattı.

Y.A. isimli genç tarafından darp edildiğini ileri süren Genç, “Darp raporum ektedir! Trabzon’da maçtan hemen sonra paylaşım yapmamamın sebebi haklıyken haksız konumuna düşmek istemememden ve psikolojik olarak sakinleşemediğimdedir.

Hastanelerdeydim ( kayıtları, tedavi süreçlerim mevcuttur) O gördüğünüz videoyu olaydan hemen sonra şok ile çektim ve şahitlerim de var!
Y...arkadaşımdı. Beni maça davet etti ve biletimi aldı. Maçta beni kuzeni E.A. ve arkadaşlarıyla tanıştırdı yerimize geçtik sonra beni yalnız bırakıp kuzeninin yanına gitti.
Maçtan çıkınca beni neden maçta yalnız bıraktığını sordum.


Bu sırada da beni kalacağım yere götürmek üzere araçtaydık.
Yüksek sesle TARTIŞMAYA başladık. Küfür ederek arabanın içinde beni yumruklamaya başladı. Yumruklarını engellemek için kendimi savunmaya çalıştım o sırada etraftaki arabalardan beni kurtardılar.
(şikayetçi olduğumda şahitlik yaptılar)
Arabada sadece şahıs ve ben vardım. Oradaymış gibi yorum yapanlar, namusum ve iffetim hakkında iftira atanlar, sosyal medya üzerinden karalamaya çalışanlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağım” ifadelerini kullandı.