ICBC, piyasanın en uygun faiz oranlarıyla sunduğu taşıt kredisi ile ilgili finans haberleri kampanyası ile vatandaşın ilgi odağı oldu. Banka ayrıca kampanyanın adını “Yeni Arabam Kredisi” koyarak vatandaşın yeni araba heyecanını paylaştığını ifade ediyor. Peki, ICBC’nin uygun faiz oranlı taşıt kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir? ICBC’nin Yeni Arabam Kredisi’ne nasıl başvurulur? İşte detaylar…

ICBC, piyasanın en uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi kullandırıyor. Banka “Yeni Arabam Kredisi”nin sloganını “Tüm taşıt Kredisi İsteklerinize Cevabımız ‘tabii ki yaparız’ “ şeklinde sunuyor. Peki, ICBC’nin iftiharla sunduğu taşıt kredisi kampanyası olan “Yeni Arabam Kredisi”nin özellikleri nelerdir? ICBC “Yeni Arabam Kredisi”ne nasıl başvurulur?

Haberimizde siz okuyucularımız için ICBC’nin iftiharla sunduğu “Yeni Arabam Kredisi”nin özelliklerini tüm detaylarıyla inceleme altına aldık. İşte, ICBC’nin Eylül ayı kampanyası “Yeni Arabam Kredisi”nin özellikleri…

ICBC Yeni Arabam taşıt kredisinin özellikleri nelerdir?

ICBC Yeni Arabam taşıt kredisini piyasanın en uygun faiz oranlarıyla sunuyor. Yüzde 1,17 faiz oranıyla son dakika gundem haberleri sunulan ICBC Yeni Arabam taşıt kredisi 60 aya varan taksit seçenekleri ile sunuluyor. Bankanın 60 aya varan vade seçenekleriyle sunduğu taşıt kredisini; sıfır kilometre araçlar için anahtar teslim fiyatının yüzde 70’ine kadar, 120.000 TL üstünde olan kısmı için de yüzde 50 oranında sunuyor. Aynı oranlar ikinci el araçlar için de sunulduğunun altı banka tarafından özellikle çiziliyor.

Banka müşterileri kendilerine uygun vade ile kullandığı taşıt kredisinin trafik ve kasko sigortasını da ICBC şubelerinden kolayca yapabiliyor.

ICBC sıfır kilometre ya da ikinci el araç alımlarında kasko yaptıranların faiz oranında indirime gittiğini de özellikle ifade ediyor. Yani bankaya yapacağınız Yeni Arabam taşıt kredisi başvurusunda kaskonuzu da yaptırırsanız aylık taksit ödemelerinizde büyük ölçüde indirim yaptırabilirsiniz.

ICBC Yeni Arabam taşıt kredisine nasıl başvurulur?

ICBC Yeni Arabam taşıt kredisine başvuruda bulunmak oldukça kolay bir husus olarak kaydediliyor. Bankanın kullandırdığı taşıt kredisine dilerseniz size en yakın ICBC şubesinden, bankanın resmî internet adresi olan www.icbc.com.tr üzerinden, mobil uygulama üzerinden ya da ICBC Turkey Telefon Şubesi 444 00 50’den hızlı ve kolay şekilde yapabilirsiniz.

Kaynak: ilan365.net