TÜSİAD 45. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.
TÜİSAD’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Cansen Başaran-Symes’ı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerine Sedat Şükrü Ünlütürk ve Ali Y. Koç’u, Sayman üyelik görevine ise Murat Özyeğin’i getirdi. TÜSİAD’ın Yüksek İstişare Konseyi Başkanlığı görevine ise Tuncay Özilhan seçildi.
45. Olağan Genel Kurul gündemi kapsamında TÜSİAD’ın yeni Yüksek İstişare Konseyi Başkanı ve Divanı, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Haysiyet Divanı asil ve yedek üyeleri seçimi yapıldı.
Genel Kurul’da seçilen yeni Yönetim Kurulu, kendi arasında yapmış olduğu seçim sonucu, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Cansen Başaran-Symes’ı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerine Sedat Şükrü Ünlütürk ve Ali Y. Koç’u, Sayman üyelik görevine ise Murat Özyeğin’i getirdi. TÜSİAD’ın Yüksek İstişare Konseyi Başkanlığı görevine ise Tuncay Özilhan seçildi.

2015-2016 TÜSİAD YÖNETİM KURULU
Cansen Başaran-Symes (Başkan), Sedat Şükrü Ünlütürk (Başkan Yardımcısı), Ali Y. Koç (Başkan Yardımcısı), Murat Özyeğin (Sayman Üye), İsmail Hasan Akçakayalıoğlu (Üye), Metin Akman (Üye), Bahadır Balkır (Üye), Memduh Boydak (Üye), Esin Güral Argat (Üye), Simone Kaslowski (Üye), Mehmet Nurettin Pekarun (Üye), Agah Mehmet Tara (Üye) ve Zafer A. Yavan (Üye - Genel Sekreter).

TÜSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KONSEYİ DİVANI
Tuncay Özilhan (Başkan), Arzuhan Doğan Yalçındağ (Başkan Yardımcısı), Ümit Nazlı Boyner (Başkan Yardımcısı), Ömer Aras (Başkan Yardımcısı), Ahmet Agah Uğur (Başkan Yardımcısı), Yavuz Canevi (Sekreter) ve Zekeriya Yıldırım (Sekreter).

TÜSİAD DENETLEME KURULU
Şefika Pekin, Mustafa Sayınataç ve Mehmet Gün.

TÜSİAD HAYSİYET DİVANI
Mehmet Şuhubi, Cem Duna ve Feyhan Yaşar.
(İHA)