Önceki gün, İzmir’de Hava Astsubay Hazırlık okulu  mülakat sınavlarında FETÖ terör örgütünün akıl almaz şifreleme ile nasıl elemanlarına(!) sınav kazandırdığı gün ışığına çıktı.

Güvenlik kuvvetlerinin iğne ile kuyu kazarcasına yaptığı araştırma, soruşturma ve incelemelerden şu sonucu varıldı.

2005, 2011 ve 2012'de yapılan mülakat sınavlarında aday numaralarının bazı haneleri toplandığında belli sonuçlar verecek şekilde şifreleme yapıldığı tespit edildi.

Yani, tercüme edelim..

Terör örgütünün elemanlarının aday numaralarının toplamları belirlenen sayıyı tutuyorsa, sınavı kazanıyor.: Bazen aday numaralarında ki 3’üncü ve 5’inci rakamların toplamı şifre ile tutuyorsa o da sınavı kazanıyor.

Bu akıl almaz yöntemle, ne gençlerin hakkı yendi.. Ne gençlerin hayalleri ile oynandı.. Ne gençlerin emeği çar çur edildi.. Ne gençlerin yolu, önü, geleceği kesildi.. Ne gençlerin umutları karartıldı..

Yenilen Kul hakkının hesabı bu dünyada da soruluyor.. Öteki dünyada da sorulacak.

Bizim inancımıza göre en büyük günah, kul hakkı yemek.

Fetö’nün yaptığı ne kadar ahlaki değilse, Pamukkale Üniversitesi’nin rektörü eşi için adrese teslim şartlar koyarak işe alması da etik değil.

YÖK, nihayet bu rektöre gerekli cezasını verdi

Görevden aldı… Öteki dünyadaki hesabını bakalım nasıl verecek.

Peki gelelim şimdi Trabzon’a..

Trabzon Üniversite’sinin İmam Hatipli, İlahiyatçı rektörü Emin Aşıkkutlu ne yapıyor.

Böro personeli alımı için İHA pilotu olma şartı getiriyor. O şarta da Üniversitede görevli bir hocanın akrabası uyuyor… Tek o doğal olarak müracaat ediyor, işe de alınıyor.. Bir kul hakkı böyle yeniliyor.

YÖK’ün bu konuda nasıl bir tavır alacağını da merakla bekliyoruz..

Ak Parti yıpranıyor..

Özellikle Üniversitelerde eş dost akraba çoluk çocuk yakınların özellik arz eden, etmeyen kadrolara alınmasından en büyük zararı Ak Parti görüyor.. 

Ak Parti yıpranıyor.. 

Ak Parti ivme kaybediyor..

 Ak Parti’ye güven sarsılıyor.

Trabzon Üniversitesi ile KTÜ’de bu yöntemle akraba kayırıcılığı ile işe başlatılanları vebalı Ak Parti’nin dir. İl Başkanınındır.. Milletvekillerinindir.

Özellikle milletvekilleri.. Bu kayırımcılığa dur demeli. 

Ak Parti il başkanı hiç çekinmeden, benim yetkim ve alanımda değil demeden kul hakkı yiyen bu rektörlere üniversite yönetimine tepki koymalı.. 

Hesap sormalı.. 

Ne yapıyorsun demelidir.

Zira, yapılan her haksızlık yenen her kul hakkının faturası Ak Parti’ye çıkıyor..

İFŞA EDİYORUM

Molozdaki o devası güzelim kavşak oldu otopark.. Yine sağında solunda araçlar park halinde.. Ve tabi,Trabzon’un  özelliği yaya kaldırıma da park yapılıyor.

İşte bir kamyonet.. Yaya trafiğinin de yoğun olduğu bölgede sorumsuzca park etmiş..Babasının malı ya…

İfşa ediyorum…

ZAYTUNG

Hayata 1-0 Önde Başlatacak Bir Üniversite Arayan Genç, En Az 5-0'lık Bir Skora İhtiyacı Olduğunun Henüz Farkında Değil...