BUGÜN DOĞANLAR
Liderlik ve yöneticilik ruhları son derece belirgindir. İkna edilmesi zor insanlardır. Olayların altındaki gerçekleri merak ederler. Araştırmacı yönleri aşırıya kaçtığı zaman, çevrelerinden tepki almaları kaçınılmazdır. Duygusal yaşantıları çok karışıktır. Yaşamlarında zor olan hedefleri seçerler. Güçlü Satürn etkisi olan bu insanlarda, kazanmak ve başarılı olmak çok önemlidir. Amaçlarına uygun hareket ettikleri için de, başarısızlığa tahammülleri yoktur. İkili ilişkilerinde çoğunlukla, işlerine karışan bir üçüncü şahıs vardır. Sahiplenme duyguları çok fala gelişmiştir. Güzel ve pahalı eşyalara düşkündürler.Maddesel kaygıları yüzünden, daime para ile duygusal bir bağlantıları vardır. . Çevrelerini değiştirmek hoşlanır ve idealleri uğruna savaş verirler. Ortak çalışma içinde bulundukları kişiler tarafından çok sevilirler. Arkadaş çevreleri geniş olmasına rağmen çoğu kez kişisel dostluklarında ona yaklaşmak kolay değildir.
KADINLARI:
Parayı ve lüksü sever. Göz önünde olmaktan ve alkışlanmaktan büyük bir keyif alırlar. Kendilerine olan güvenleri her hallerinden, özelikle dimdik yürüyüşlerinden belli olur. Hatalarını kolay kabul etmezler ve mükemmeliyetçi kadınlardır. Yaşamla yarışları hiç bitmez ve çevrelerinin aynı güzellikte olmasını isterler.
ERKEKLERİ:
Çevresiyle yarışmayı sevmez. Üstünlüğünün kabul edilmesini isterler. Madde ve güç onların vazgeçemedikleri tutkularıdır. Aşk ve cinsellik konusunda aşırılığa kaçabilirler. Toplumda isim yapan ve kendilerini gösterebilecekleri meslekleri tercih ederler.
ÇOCUKLARI:
Daha küçük yaşlardan itibaren ilgi görmekten hoşlanırlar. Kardeşlik bağları güçlü olmasına rağmen, ailenin en şımarık çocuğudur. Alışkanlıklarını çok severler ve sevdiği oyuncakları hiç kimseyle paylaşmak istemezler. Renkli giysilerden, özellikle kırmızıdan hoşlanırlar.
GÜNÜN YORUMU:
Duygularımızda aşırıya kaçabiliriz. Bazılarımız isteklerimizi abartacak ve daha sonra pişman satın aldıklarımızdan pişman olacağız. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla toplumsal olarak görselliğe önem vereceğiz. Özgün ve orijinal duygular aynı paralellikte olan düşüncelerle bağdaşacaktır. Yöneticilik ve planlama konusunda gerekli doneler sağlanacak. Satürn duygularımıza belli bir disiplin getirirken, kariyerimizle ilgili olaylar ön plana çıkacak. Kişisel değerlerimizin farkında olcağız.
 RENGİ:
Uçuk mavi, çingene pembesi, saman sarısı, Oranj
ÇİÇEĞİ:
Sarı krizantem, mavi gül, mor menekşe
KOKUSU:
Elma ve tropikal meyve kokusu

KOÇ
Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla bir çok kişinin önüne geçebilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden  zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Uğraşı verdiğiniz konularla ilgili öne çıkma telaşı içinde olacaksınız. Çevrenize kendinizi sevdireceksiniz.
BOĞA
 Duygularınızda ve isteklerinizde ileriye yönelik bir artış gözlenecektir. Özellikle, fikir ve düşünce bazında anlaşacağınız kişinin özel olması gerekiyor. Duygusal tatmin sağlayacağınız aşklarınız gündemi meşgul edecek.. Ailenizin sorunlarına çok daha fazla önem vereceksiniz. Kardeşler veya dargın olduğunuz komşularınızla barışabilirsiniz. 
İKİZLER
Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. Amaçlar ve istekler paralel gitmeli. İlişkilerinize anlam katmalısınız.. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.
YENGEÇ
İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor, uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Başkalarının fikirlerine ihtiyaç duymayarak; fırsatları değerlendirirken, daha sıcak ve aktif bir performans sergileyeceksiniz. Yaşantınıza aniden girecek kişilerle daha sonra güçlü arkadaşlıklar kuracaksınız. Maddi çıkarlarınız yakın ilişkilerinizle bağlantılı ilerleyecek.
ASLAN
Sürprizlere hazırlıklı olun. Riskler size yakışıyor ve bu atılımlardan alınızın akıyla sıyrılıyorsunuz. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız.
BAŞAK
Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin... Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz.
TERAZİ
Hiçbir şeyden korkmayın.. Mutlu ve güzel bir çalışma hayatı  sizi bekliyor. Bulunduğunuz ortamlarda isteklerinize uygun zannettiğiniz kişiler sonradan sizi hayal kırıklığına uğratacaktır. Meslek ve kariyerinizle ilgili idealleriniz ve istekleriniz ön plana çıkarıyor. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor.
AKREP
Çalıştığınız kişilerin iş disiplini ve iş ahlakına önem veriyorsunuz ve bu konuda haklısınız. Sessiz, sakin bir şekilde fakat kesin yargılarla çalışırken, zor olan işleri başarabileceğinizi göstereceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri yapıcı bir şekilde eleştirerek daha mükemmel olmalarını sağlayacaksınız.
YAY
Bilinçaltınız kişisel özelliklerinizde etkin olacak. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Her şeye rağmen, duygularınızla enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Değişik duygularla hareket edeceksiniz. Her türlü hareketin altında değişik anlamlar arayacak ve tatmin olma duygusu içinde yaşayacaksınız. .
OĞLAK
Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve konsantrasyon sağlayarak, zor şartlarda kazanım yeteneği sağlaması yönüyle öğretici etkiler verecektir. Çevrenize örnek olmayı başaracaksınız. Şansınızı kendiniz yaratıyor gibi görünsede, bir iyilik meleğinin sizi desteklediğini göreceksiniz.
KOVA
Sorun olarak algıladığınız; beklediğiniz haberlerin gecikmesi ve yakın ilişkilerinizde yaşadığınız problemler gibi meselelerin, aslında sizi ileriye dönük önlem almaya yönlendiren eğitici dersler olduğunu unutmamalısınız. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Başarıyı size geç fakat kalıcı bir şekilde verecektir.
BALIK
Aşk ve sosyal hayatınız sayesinde tüm yaşantınızı elinizde tutmayı başaracaksınız. Sanki tüm dünya etrafınızda dönecek.. Arkadaşlarınızı seçerken, maddi çıkarlarınız doğrultusunda karar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. Yeni projelendireceğiniz çalışmaların hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.