BUGÜN DOĞANLAR:

Orijinal bağımsız ve bireysel özgürlüklerine düşkün kişilerdir. İnsan ve doğa sevgileri  yoğundur. Meraklı ve entelektüel yapıları yüzünden yaşamdan çok şey öğrenirler. Gizemli olaylara bayılırlar. Toplumsal ilişkilerinde oldukça başarılıdırlar. İnatçı ve ısrarcıdırlar.Bir aşka başlamak istediklerinde, duygularını saklar  ve elde dilmesi zor bir kişilik çizerler. Doğru zamanda doğru partneri bulduklarına inanırlarsa, kalbinin kapılarını açarlar. Bugün doğan kişilerin, manyetik güçleri çok yoğundur.. Sadık ve azimlidirler. Açık fikirlidirler ve düşüncelerini ve eylemlerini paylaşmayı severler. Ekip çalışmaları onlar için uygundur. Misyonları olan insanladır. Arkadaşlarının kendi düşüncelerini yansıtan kişiler olmasına dikkat ederler. Tarzlarına uymayan kişilerle görüşmeyecek kadar snop yönleri vardır. Biyoenerji, akapunktur, homepati gibi alternatif tıp ile ilgilenirler. Cinselliğe karşı aşırı düşkünlükleri yoktur. Beraberliklerinde farklı şeyler ararlar. Eşlerinin zeki ve pek çok konuya ilgi duyan entelektüel bir kişi  olmasını arzularlar. Canlı ve enerji dolu kişilerdir.

KADINLARI:

Özgürlüklerine düşkün oldukları için, kolay evlenmezler. İlişkilerinde farklı bir tarzları vardır. Niyette sadık fakat uygulama da başarısızdırlar. Felsefi yönleri çok güçlüdür. Dünyanın her yerini gezip görmek isterler. Hayalleriyle ilgili istekleri ön planda olduğu için, yaşam yarışları hiç bitmez. İnatçı ve aşırıya kaçan davranışları her alanda kendini gösterir. Duygusal

hayatları çok karışıktır. Birden fazla evlilik yapacaklardır.

ERKEKLERİ:

Kendilerine çok fazla güvenirler. Yaşam kaliteleri yüksektir. Her olayı fazlaca irdeledikleri için, çoğu kez tenkitçi yönleriyle tanınırlar. Kuşkucu ve yargılayıcıdırlar. Sanata karşı eğilimleri çok fazla olduğu için, entelektüel çevrelerde kendilerini rahat hissederler. Sanat danışmanlığı onların tercih ettikleri mesleklerden biri olabilir.

ÇOCUKLARI:

Daha küçük yaşlarda afacan yapılarıyla dikkat çekerler.Oldukça meraklı ve araştırmacı bir yapıya sahiptirler. Yaşamlarında yarışmaktan hoşlanırlar ve motivasyonları için, rekabetler gereklidir. El becerileri kuvvetlidir. Sanata karşı duyarlı olmalarından dolayı iyi bir yönlendirilmeye ihtiyaçları vardır. Anneleri için oldukça zor çocuklardır.

 

GÜNÜN YORUMU:

Özgürlüğümüzün ön plana çıkacağı bir gün. Gizli olaylar ilgimizi çekecek. Araştırmaya yönelik çalışmalarımızla kendimizi ispat etme yolunu seçebiliriz.. Hastaneler ve hapishanelerin sorunları toplumsal gündemi oluşturabilir.. Kitlesel ve toplumsal olayların hız kazanması ve kişisel çıkar savaşlarımızı körükleyebilir. Açık fikirli davranarak, düşüncelerimizi değişik eylemlerle paylaşmak isteyecek, sosyal çalışma alanlarını tercih edeceğiz. Çocuklarımızın sorunları ön plana çıkarken, onların daha sosyal ve aktif çalışmalar içinde olmalarını sağlayacağız. Bugün, yalnız kalmamaya özen göstermeli ve yaşantımıza dostlarımızı  dahil etmeliyiz.

 

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Fesleğen, kardelen, mimoza, sardunya

GÜNÜN RENGİ:

Çingene pembesi, alev kırmızısı, gümüş rengi

GÜNÜN KOKUSU:

Tarçın, karanfil, zencefil

 

 

KOÇ:

Sosyal çalışmalarınızda farklı ve değişik ortamları tercih edebilirsiniz.. Bugün, planlarınızda ardı ardına değişimler söz konusu olacak. Çoğu kez kendinizi bile takip etmekte zorlanacağınız olaylar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla ortak düşünceler içinde olmanız, dostluklarınızda açılıma neden olacaktır.

BOĞA:

İşinizle ilgili bir takım sorunları gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Olaylara anında müdahale ederek, zor durumda kalmaktan kurtulabilirsiniz. Güçlü ve sabırlı yönlerinizi herkesin takdir ettiği biliyorsunuz. Fakat bugün, dostlarınızın tavsiyesine uymak zorundasınız. Onlar sizin iyiliğinizi istiyor.

İKİZLER:

Ay sizin gibi bir Hava gurubu olan  Kova’da ilerlerken, uçuk yönlerinizi daha da belirgin hale getiriyor. Bugün orijinal ve sıra dışı arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Yolculuklarla ilgili projelerinizi yoğunlaştırmalısınız. Çıkacağınız seyahatlerde, bakış vizyonunuzu genişletecek olaylarla karşılaşacak ve yaşantınıza olan  katkısını göreceksiniz.

YENGEÇ:

Yakın arkadaşlarınızla ilgili bir takım gizlilikleri keşfedebilirsiniz. Onların sizden sakladığı düşünceleri var ve bu konuda duyumlarınızda yanılmadığınız görmek, sizi rahatsız edebilir. Gücünü olumlu bir şekilde hissedebileceğiniz ve sizin düşüncelerinizle ortak yansımalar yakalayacağınız dostlarınızla dertleşebilirsiniz.

ASLAN:

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Evlilik ve ortaklıklar konusunda yaratıcılık isteyen konular söz konusu olacaktır.. Partnerinizin ve ortağınızın hayal gücüne dayalı işler yapabilirsiniz.Onun değişik fikirlerinden faydalanabilirsiniz. Akşam saatlerinde oturup, bu konuyu pekiştireceğiniz sohbetlerde, olaylara adapte olmaya çalışmalısınız.

BAŞAK:

Siz akıllı kişilerle çalışmaktan zevk alan bir yapıya sahipsiniz. Bugün, savunduğunuz düşüncelerinizde, yalnız ve desteksiz kaldığınızı zannedebilirsiniz. Oysa çevrenizdeki herkesin farklı sorunları mevcut ve onlarda aynı anlayışı, sizden  bekliyorlar. Ortak paylaşımların size kazandıracağı avantajları yok saymamalısınız.

TERAZİ:

Sosyal yapınızı körüklenmesine dayanamıyorsunuz. Bugün Ay, ortak burcunuz olan Kova’da ilerlerken, çılgın ve marjinal düşünceleriniz,  ortaya çıkarıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınızı çevrenize de aşılayacaksınız. Gideceğiniz ortamlarda ilginin üzerinizde olmasından oldukça memnun kalarak, dostlarınızla duygusal bağınızı güçlendireceksiniz.

AKREP:

İnatçı tavırlarınızın size sağlayacağı hiçbir avantaj yok. Bugün, özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullanma hakkına sahipsiniz. Çevrenizdeki kişilerin size ters gelen davranışlarından etkilenmemelisiniz. Sonunda haklı çıkan sizi olsanız bile, yaşamın bütününde kişileri olduğu gibi kabul etmeli ve çevrenizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz.

YAY:

Tarzınızdaki ketumluk, başkalarına da örnek teşkil ediyor. Taklit edilmekten zevk alıyor gibi bir haliniz var.  Çevrenizdeki kişilere fikirlerinizi aşılamak isterken, aşırıya kaçmamalısınız. Bazı dostlarınızın sizi anlamaları her zaman kolay olmayabilir. Bugün,  kendinize yakın bulduğunuz eski arkadaşlarınızla bir arada olmak isteyeceksiniz.

OĞLAK:

Sizin tarzınıza uymayan iş teklifleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını gücünüzün üstünde zorlamamalısınız. Bu tür çalışma alanlarını seçmeden önce, mantıklı düşünmelisiniz. Cazip şartlara karşı kayıtsız kalmak istemiyor olabilirsiniz fakat siz, her zaman dengenizi ön planda tutmaktan hoşlanıyorsunuz..

KOVA:

Ay burcunuzda ilerlerken, yaşadığınız ilişkide beklenmeyen romantik anlar söz konusu. Siz sürprizleri seviyorsunuz. Bugün partnerlerinizle birlikte,  bazı yeniliklere daha  sıcak bakmalısınız. Katılacağınız davetlerde, dostlarınızın ortak görüşleri, sizin olumlu görüntünüzden yana olacaktır. Sevildiğinizi sizde biliyorsunuz.

BALIK:

Aklınızdan  çılgınca fikirler geçiyor fakat,  tepki almak istemediğiniz için saklama gereği duyuyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzün kullanmak için farklı yolları denemeli ve duygularınızı açığa çıkaracak çalışmalara yönelmelisiniz. İş yaşantınızda ikna etmeniz gereken kişiler var, şans sizden yana gelişecek.