BUGÜN DOĞANLAR:

Becerikli, yetenekli ve yapıcı bir zekaya sahiptirler. Liderlik vasıfları vardır ve çevresine yön varacak özelliklerini  kullanmak istemezler. Taklit etme kabiliyetleri vardır. Yaşama son derece bağlı olmalarına rağmen, ruhsal sağlıkları çok çabuk bozulur. Bulundukları olumsuz ortamlardan çok çabuk etkilenirler. Yüz mimikleri ve el becerileri kuvvetlidir. Çevresiyle iletişim kurabileceği meslekleri seçerler. Yorulma duyguları yoktur. ..Cömert ve arkadaş canlısı kişilerdir. Özgürlüklerine fazla bağlı oldukları için, evliliklerinde problemler çıkar. Meraklı ve araştırmacı bir yapıya sahiptirler. Giyim konusunda zevkli ve orijinal düşünürler. Çocuklarla arası daima iyidir. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir.  Yaşamlarında kendilerine ün getirecek, sıra dışı meslekleri olacaktır. Bazen, abartılı bir şekilde ayrıntılara dalarken, daha dikkatli olmaları gereken bazı konularda da hızlı kararlar verebilirler.

KADINLARI:

Sosyal çevrelerde popüler olurlar. Çekici ve büyüleyici mizaçlarına mükemmel bir konuşma becerisi eklenmiştir. Seyahat etmeyi severler. Sanatkar ruhlu oldukları için, iş hayatında profesyonel bir başarı sergileyeceklerdir. İ yi bir eğitim ile  edebiyat kabiliyetini birleştirerek, kendilerine yaşamda iyi bir kariyer sahibi olurlar.

ERKEKLERİ:

Akıl sezgileri çok gelişmiş olduğu için, karşısındaki kişileri kolayca etkilemesini iyi bilirler. Sürekli yeni konulara ilgi duyarlar. Entelektüel ve çok yönlü kişilerdir. Tıpkı kadınları gibi, hayat dolu ve enerjik yapıya sahiptirler. Neşeli ve deli dolu tavırları yüzünden aşk ilişkilerinde daima sorun yaşarlar.

ÇOCUKLARI:

Alışkanlıklarına bağlıdır. Sahip oldukları eşyaları kolay paylaşmazlar. Zeki ve kaprisli çocuklardır. Kendi istekleri çok önemlidir. Baskıdan nefret ederler. İnatçı ve sevimlidirler. Düşüncelerinde ve zevklerinde ısrarcıdırlar.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Manolya. Kırmızı karanfil, kırmızı gül, fesleğen,

GÜNÜN RENGİ:

Siyah, beyaz, uçuk pembe, sıklemen

GÜNÜN KOKUSU:

Yosun, karanfil 

GÜNÜN YORUMU:
Yeni bir ev almak istiyorsak yıldızlar bize yardım edecektir. Emlak ve toprak  işlerinde başarılı bir gün. Yapmak istediğimiz kalıcı işler için, bugün güzel başlangıçlar yapabiliriz. . Bağlılık ve sadakat gibi kavramlar gündem kazanacak, kalıcı değerlere önem vereceğiz. Ses sanatçılarında performans artışları gözlenecek. Konserlerin yoğun olduğu bir gün. Dostlarımızla daha fazla birlikte olmak isteyeceğiz… Bir çok yardım kuruluşlarında değişik misyonlarda çalışacağız ve onların aktivitelerine katılacağız. Maceracı yönlerimiz, bizi değişik kültür gezilerine katılmamızı sağlayacak.  

KOÇ:

Bugün, dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişimler içindesiniz. Yapacağınız çalışmalarda onların fikirleri sizin için olumlu bir motivasyon oluyor. Bazı arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sizin desteğiniz onlara güç verecektir.

BOĞA:

İş yaşantınızda ilginç konuşmaların yaşanacağı bir gündesiniz. Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek,işilerin olması, motivasyon gücünüzü arttıracak. Üstün yönleri olan kişilerden  hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız..

İKİZLER:

Çevrenizde oluşan  bir çok romantik fırsat, önünüze geliyor. Bugün yakın ilişkilerinize sanatsal ve uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak, içsel bir tatmin sağlayacak, ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız. Sosyal ilişkilerinizde garip gelişen bir ön seziniz var ve çevrenizdeki kişileri algılama konusunda başarılısınız.

YENGEÇ:

Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

ASLAN:

Bugün, dostluk duygularınız ön planda. Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Toplumsal olayların sizin çevrenizde gelişmesi sayesinde yakın takip içinde olacağınız için, olaylara daha sağlıklı bir yorum getirebilirsiniz.. Algılama konusunda, yanılmadığınızı anlayacaksınız.

BAŞAK:

İçinizdeki güçlü enerjiyi paylaşma konusunda acele etmemelisiniz. Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. Çevresel faktörlerin sizin lehinize gelişmesi motivasyon açısından da sizi güçlendiriyor. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

TERAZİ:

Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, kendinize her konuda güveniyorsunuz. Sıkıldığınız anda kolayca şekil değiştirmeniz yüzünden, sizi tanımak her zaman mümkün olmuyor.. Bugün yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Bilinç altınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız.

AKREP:

Maddi konularda karşı tarafı ikna etme sorunu yaşayabilirsiniz. Ay’ın konumu, hisseli paraların çalışma şeklini gündeme getirirken, kişisel başarınızı kullanma konusunda size fırsatlar sağlıyor.. Bugün duygusal ilişkilerinizde gizlilikler söz konusu olacak.

YAY:

Bugün partnerinizle aynı düşünce ve duygu içinde olmanıza rağmen, paylaşımlarınızı yansıtırken, farklı dil kullanmayı yeğlemeniz ikinizin hatası. İş ilişkilerinizde ise; karşınızdaki kişilere istediğiniz her türlü şartı kabul ettirmek için, uygun bir zaman ve sizin küçük hatalarınız yüzünden isteklerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK:

Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli.  Gerekli kişileri bir araya getirmek için yapacağınız çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Sizin için başarı, özgürlüğünüzü ifade edebilecek ortamı yaratmak olacaktır. Mesleki anlamda yapmak istediğiniz bir çok şeyi, yaşama geçirecek ve çevrenize kabul ettireceksiniz

KOVA:

Ay burcunuzda ilerlerken aşk ilişkilerinize değişik bir yorum sunuyor. Duygusal coşkularınızda yaşadığınız ikilem yüzünden çevrenizi, özellikle partnerinizi şaşırtabilirsiniz. Olayların farklı yönünü görerek, kafanızda bir çok karşıt düşünceler oluşacak. Bulunduğunuz konumu doğal akışına bırakmak için kendinizi zorlayacaksınız.

BALIK:

Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz Sağlığınız oldukça iyi. Yalnız kendinizi yormamaya çalışmalısınız.