BUGÜN DOĞANLAR:

Ailelerine düşkündürler. Geçmişine saygılı bir şekilde bağlı kişilerdir. Çocukluk anıları onlar için çok önemlidir. Kazançlarını sonu belli olmayan işlerde yitirmek istemedikleri için, yapılarını sağlam temeller üzerinde kurmaktan hoşlanırlar. Özgürlükleri her şeyden önemlidir. Yaşamlarında marjinal ve özgün kişilikleri ile, her konuda farklılıklarını ortaya koyarlar. İlginç konuların kişileridir. Girdiği toplumlarda farklılığını ve zekasını karşı tarafa çok kolay yansıtabilir. Sivil toplum örgütlerinin gönüllü dostlarıdır. Yardım kuruluşlarında çalışmaktan büyük zevk alırlar. Farklı bir misyonları vardır. Yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini çok iyi kullanan kişilerdir. Partnerlerini fazla benimsedikleri için, çoğu kez güzel fakat inişli çıkışlı bir duygusal hayatları olur.

KADINLARI:

Kibar ince ve sevimli yapıları sayesine, girdikleri çevrelerde kendilerini sevdirirler. En belirgin özellikleri, ellerindeki değerleri koruma eğilimleridir. İşlerini gizli tutmaktan hoşlanırlar. Üzerlerine aldıkları her konuyu başarıya götürmek için, üstün bir tutkuyla çalışırlar.. Konuksever olup, yardım etmeye bayılırlar. Düşüncelerini herkesle paylaşmak istemezler.

ERKEKLERİ:

Sosyal yapıları çok güçlüdür. Çevre iletişimleri mükemmel olmalarına karşın duygusal yaşantıları oldukça karışıktır. Kolay aşık olamayan seçici bir yönleri vardır. Evlilik duyguları yoğun olmalarına karşın, geç evleneceklerdir. Maddi konulara sıcak bakarlar.

ÇOCUKLARI:

Akıllı ve sezgileri çok güçlüdür. Ona asla çocuk muamelesi yapılmaz. Büyükleri ile zekice konuşmalar yapmaktan hoşlanırlar. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır. Gizli inatçılıkları yüzünden, ebeveynlerini üzerler. Duygularını paylaşmaktan hoşlanmazlar.

GÜNÜN YORUMU:

 Hırslı ve yönetici ruhumuz ortaya çıkıyor. Dik kafalı ve fevri olacağız.  Duygu ve düşüncelerimizi rahat bir şekilde ifade edeceğimiz için, bulunduğumuz ortamlarda tartışabiliriz. Toplumsal olaylarda agresif davranışlar sergileyeceğiz. Kardeşlerle birlikte ortak çalışmalar içine girebiliriz. İş, emlak alım satımları gündeme gelecektir. Duygusal konularda kendimizi yaratıcı ve aktif hissedeceğiz. Özellikle sanatçılar için ideal bir gün. Sinema ve tiyatro sanatçılarını rollerine daha iyi konsantre olabilecekler ve yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekler.

GÜNÜN KOKUSU:

Çam, odun, yosun, sandal

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Feliks, manolya, sarı sardunya

GÜNÜN RENGİ:

Kahverengi, altın sarısı, beyaz 

 

 

KOÇ:

İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Bencillikle suçlanmaktan çekinmemeli ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Bugün yeni bir çalışmanın ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Biraz gizliliğe ihtiyacınız var.

BOĞA:

Ay burcunuzda ilerliyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için, para barometrenizi yükseltmek zorundasınız. Bugün yapacağınız çalışmalarda yeni hevesleriniz göz dolduracak. Beklediğiniz desteğin, karşı taraftan geleceğini görmek sizi rahatlatacaktır. Çalışma hayatınızda farklı bir platform önünüze serilecektir.

İKİZLER:

Çalışma sisteminiz mükemmel ilerliyor. Bugün görüşeceğiniz kişilerin üstün nitelikli olmasına dikkat ediyorsunuz. Bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. Yaşamınızın aksayan yönlerini yeniden almak için uygun bir gün. Planlı hareket ettiğiniz zaman, istediğiniz sistemi kuracaksınız. Sabırlı olmak size iyi gelecektir.

YENGEÇ:

Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman  ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz., Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket edeceksiniz. Yaratıcılığınızı engelleyebilirsiniz.

ASLAN:

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz...Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız. Bugün yaptığınız işlerle yetinmiyor, karakteriniz gereği sıra dışı işler yapmaktan, hoşlanıyorsunuz.

BAŞAK:

Ortaklaşa yaptığınız çalışmalarınızda alacağınız verim; sorunlarınıza karşı atacağınız mantıklı adımların sizin inisiyatifinizde olmasına bağlı. Fakat, çok fazla talepkar olmayın. Yoksa, ihtiyaç duyduğunuz çevre koşullarını kaybedebilirsiniz. Bu arada, partnerinizle yapacağınız alış-verişte sert reaksiyonlarda bulunmayın.

TERAZİ:

Düşüncelerinize destek aradığınız gün içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Çevrenizde gelişen olaylara katılmak istemeyeceksiniz. Duygusal bağlarınızın güçlenmesi ve ikili ilişkilerinizde istediğiniz performansı yakalamanız, sizin için motivasyon kaynağı oluyor. Bugün, dostlarınıza vereceğiniz desteğin önemli olduğunu unutmamalısınız.

AKREP:

Burcunuzda ilerleyen Satürn,  olumlu ve olumsuz yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Çekici ve parlak yönleriniz belirgin bir hal alıyor. Bugün, sözleriniz anlamlı ve cesur olacak. Sezgileriniz çok yüksek seyrediyor. Partnerinizle duygusal konularda derinlik yaşamak istiyorsanız, onunla bazı değişimlere hazır olmalısınız.

YAY:

Çevrenizde sizin öncülük yapabileceği bir aktivitenin başlangıcını yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız.Mars’ın burcunuzda ilerlemesi nedeniyle enerjinizde yükselmeler söz konusu. Kişisel çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanacak, sosyal ilişkilerinize olumlu yansıtacaksınız. Bugün, ortak karar vererek, değişik ortamlarda bulanacaksınız.

OĞLAK:

Maddi konulara sıkı bir disiplin getirmenin zamanı geldi. Çevrenizde sevgisel bağların önemli olduğu biliyor ve partnerinizle, onun da hoşuna gidecek ortak davranışlar içinde olmak istiyorsunuz. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle yeni açılımlar söz konusu olacak. Bugün, partnerinizle eski olayların tartışması içine girmemelisiniz.

KOVA:

Önemsiz konular üzerinde zaman harcayacağınız bugün; düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin düşüncelerine önem verin. Birlikte çalıştığınız kişilerin isteklerini görmezlikten gelmemelisiniz. Ortak paydalarını birleştirdiğiniz çoğul zihinsel aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız.

BALIK:

Kişisel tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyor fakat bunu yaparken hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Bugün partnerinizle, size uzak olan konuları tartışabilir ve gereksiz bir kırgınlık yaşayabilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapıyorsunuz.