BUGÜN DOĞANLAR:

Çok ince sempatik ve iyi yürekli kişileridir. Parlak neşeli ve yaşam zevki ile dolu oldukları için, dost çevreleri oldukça geniştir. Biraz şiirsel bir yapıları vardır. Maceraya olan düşkünlükleri, duygusal konularda bazı problemler yaşamasına neden olacaktır. Değişim isteklerini frenlemelidirler. Özgürlükleri için yapamayacakları şey yoktur. Orijinal fikirli ve uçuk kişilerdir. Yaşamlarında hiçbir şekilde kural yoktur. Hedefleri çok uzak olan kişilerdir. Duygusal hayatları çok karışıktır. Birden fazla evlilik yapacaklardır. İlişkilerinde farklı bir tarzları vardır. Niyette sadık fakat uygulama da başarısızdırlar. Felsefi yönleri çok güçlüdür. Dünyanın her yerini gezip görmek isterler. Doğal yapıları sayesinde bir çok ahbabı olacak ve kendilerini çok güçlü pozisyonlarda çalışırken göreceklerdir.Sadelikler ilgilerini çekse bile, hedef çıtalarını yüksek tutacakları için, çevreleri tarafından algılanmaları zor olacaktır. Yaşamlarında miras nedeniyle hukuksal sorunlar yaşayabilirler

KADINLARI:

Egzotik ve çekici bir havaları vardır.  Bağımsızlığına düşkün oldukları için,çevrelerinde elde edilmesi zor bir kişilik sergilerler. Yeniliklerden hoşlanırlar. Aşka aşık kişilerdir.Konuşmaları ilginç ve oyalayıcıdır. Kıskanılmaktan hoşlanmazlar. Güzel konuşurlar. Dikkat çekici yüz hatlarına sahiptirler. Bulundukları ortamlarda sıcak fakat saygılı bir denge içine hareket ederler

ERKEKLERİ:

Doğal bir çekiciliğe sahiptirler. Diplomatik bir tarzları vardır. Çevrelerinde güzelliklere duyarlıdır. Sevmek ve sevilmek duyguları çok yoğundur. Sosyal yapıları güçlüdür. Maddi konularda zevklerine düşkündürler. . Gençliklerinde oldukça yakışıklı ve cazibelidirler. İlerleyen yaşlarında bile kendilerine bakmasını bilirler

ÇOCUKLARI:

Sessiz ve sakin yapıları çevrelerini aldatabilir. Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler. Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler. Garip ve ilgi çekici bir havaları vardır.

GÜNÜN YORUMU:

Fikirlerimizi değiştirebilir ve ruhsal yapımızı ortaya koyacak çalışmaları tercih edebiliriz. İkili ilişkilerimizde güven arıyoruz. Çevreye gösterdiğimiz yüzümüzle, içsel duygularımızda farklılıklar oluşacak. Eski olayların yeniden gündem kazanacağı bir gün. Matematiksel olaylarda başarılı çalışmalar içinde olacağız. . Özgün ve orijinal duygular aynı paralellikte olan düşüncelerle bağdaşacaktır. Yöneticilik ve planlama konusunda gerekli doneler sağlanacak. Kariyerimizle ilgili olaylar ön plana çıkacak. Kişisel değerlerimizin farkında olacağız. . Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Bugün hareketli ve enerjik olacağız ve sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz

GÜNÜN RENGİ:

Pembe, uçuk mavi, uçuk yeşil,turkuvaz,kırmızı

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Sümbül, zambak,papatya, nergis

GÜNÜN KOKUSU:

Sandal, darşan, odun, karanfil ,nane, ıtır.

KOÇ:

Bugün değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi  konularda risklere atılmamalı ve enerjinizi yönlendirme konusunda başkalarınızdan fikir almalısınız. Bu, özellikle güvendiğiniz kişiler olmalıdır. Duygusallığınız size önemli sorunlar yaratabilir.

BOĞA:

Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalışma bekleyen kişilerin, size olan güvenleri hak etmek için daha çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz. Unuttuğunuz konuların tekrar karşınıza çıkmasıyla yaşantınıza bir hareketlilik gelecek.

İKİZLER:

Ay karşıt burcunuz  Yay’da  ilerlerken, sosyal yaşantınızda farklı fikirlerin çeliştiği ortamlarda olacak ve bundan büyük bir keyif alacaksınız. Jüpiter’in konumu rutin çalışmalarınızın genişlemesine neden olacak. Keyifli yaşamanın püf noktalarını keşfetmeniz sonucunda hayatınızın farklı yönleri ortaya çıkacak.

YENGEÇ:

Ailevi konularda duygusal hareket ettiğinizi siz de fark ediyor fakat önleyemediğiniz hisleriniz yüzünden, hatalı davranıyorsunuz. Bugün aktif ve hızlı bir düşünce içinde hareket edeceğiniz ortamları tercih edeceksiniz. Abartılı konuşmalardan uzak kalmayı başarabilirseniz, hedeflerinizi gerçekleştireceksiniz.

ASLAN:

Jüpiter’in burcunuza geçmesiyle bir çok kombinasyon çalışmaya el atacaksınız. Başarı sizin için çok önemli ve aşırılıklar karşısında pes etmek istemeyeceksiniz. Güvenli ve sabır gerektiren işleri arzuladığınız için, çalışmalarınızı da, size olumlu yaklaşan kişilerle gerçekleştirmeyi arzuluyorsunuz. Bugün, belli misyonlarda çalışma isteyebilirsiniz.

BAŞAK:

Maddesel konularda kendinize yeten bir tablo içindesiniz. Bugün, maddesel konularda temkinli davranacaksınız. Yaşantınıza girmek isteyen kişileri seçme konusunda oldukça titizsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayanların sizi eleştirmesine izin vermediğiniz sürece problem olmayacağını bilmelisiniz. Deneyimlerinize güvenmelisiniz.

TERAZİ:

Jüpiter kombinasyon burcunuza geçmesiyle bir çok projeleriniz güncellik kazanacak. Bugün, maddi konularda çevresel faktörlerden yaralanacağınızı gösteriyor. Eğer gerçekleştirmek istediğiniz yeni planlarınız varsa ideallerinizin doğrultusunda hareket edecek ve yeni tanışacağınız kişilerle ortaklık kurma yolunda iyimser yaklaşımlar göstereceksiniz.

AKREP:

Bugün bulunduğunuz alanlarda ön plana çıkmayı seven bir havaya gireceksiniz. Çevrenizdekilere sevgiyle yaklaşıyor olmanız, sizi farklı kılabilir. Yakın çevrenizle kuracağınız diyalog, rutin işlerinizin canlanmasına neden olacak. Evinizle ilgili olumlu planlarınızı yaşama geçirmek için önemli günlerden biri.

YAY:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız. Başlatacağınız işlerin planlarını şimdiden yapmaya başladınız bile. Kişiliğinizi güçlendirecek ve egonuzu ortaya çıkaracak işler peşindesiniz.

OĞLAK:

Çevrenizde oldukça kalabalık olacağı bir gün. Her kafadan bir ses çıkabilir ve sizi yönlendirmeye kalkabilirler. Akıllı ve kibar kişilerden hoşlanmanıza rağmen, bugün daha felsefi konuları konuşacağınız kişileri tercih etmenizdeki neden, mesleki anlamda size destek olanlara  ihtiyaç duymanızdır. Politik davranmayı yeğleyeceğiniz bir gün.

KOVA:

Ay kombinasyon burcunuz  Yay’da  ilerlerken, aynı görüşe sahip kişilerle yolculuk yapabilir ve birlikte eğlenme planları içinde olabilirsiniz. Bugün inatla kendi düşüncelerinizi savunuyor ve  taviz vermek istemiyorsunuz.. Karizmatik bir yapıya sahip olduğunuz için, çevreniz tarafından sıkı bir göz hapsindesiniz.

BALIK:

Bugün sanki bir koruyucu çemberi içindesiniz. Ele aldığınız tüm konularda çıkan aksilikler konusunda olaylardan kıl payı kurtuluyorsunuz. Çevrenizde güvendiğiniz kişilerin sizin aleyhinize konuşması sizi üzmemeli. Çünkü, uzun zaman diliminde, her şey sizin lehinize dönecek ve karlı çıkan yine siz olacaksınız.