BUGÜN DOĞANLAR:

Duygusal ve derin düşünen kişilerdir. Araştırmacı yapıları yüzünden, akademik kariyer yapmaya müsaittirler. Çevresini çok çabuk etkilerler ve onların yaşantılarını yönlendirmeye kalkabilirler. Tek kusurları; aşırı inatçı olmalarıdır. Bu  huyları yüzünden işleri ile ilgili zaman kaybı yaşarlar.Aşk yaşantılarına özenlidirler. Geçmiş acılarının kendilerini rahatsız etmesine izin verirlerse, kompleks sahibi olurlar. Titiz ve sorgulayıcı yapıları onlara başarı sunarken, yalnızlık duygularını da ön plana çıkarır. Bireyselliklerine değer verilmesinden hoşlanırlar.Kişisel özgürlükleri çok önemlidir. . Sosyal aktivitelerinin güçlü olmaları nedeniyle, halka hizmet sektörlerinde başarılı olabilirler. Bedenlerinin aşırı duyarlı olmalarından dolayı hastalık konularına  oldukça hassastırlar.

KADINLARI:

Taklit etme kabiliyetleri vardır. Yaşama son derece bağlı olmalarına rağmen, ruhsal sağlıkları çok çabuk bozulur. Bulundukları olumsuz ortamlardan çok çabuk etkilenirler.Yüz mimikleri ve el becerileri kuvvetlidir. Kafaları çok işlek çalıştığı için, proje üretme konusunda son derece beceriklidirler. Çevresiyle iletişim kurabileceği meslekleri seçerler.

ERKEKLERİ

Yorulma duyguları yoktur. Sürekli hareket halinde oldukları için, genelde ince bir bedene sahip olurlar..Cömert ve arkadaş canlısı kişilerdir. Özgürlüklerine fazla bağlı oldukları için, evliliklerinde problemler çıkar. Aile yapısına önem verirler. Kardeşlerle aralarında önemli duygusal bağları vardır. Sevdiklerini her şeyin üstünde tutarlar. Meraklı ve araştırmacı bir yapıya sahiptirler. Giyim konusunda zevkli ve orijinal düşünürler..

ÇOCUKLAR:

İnatçı ve kararlı çocuklardır. Daha küçük yaşlarda ne istediklerini iyi bilirler. Hafızaları ve el becerileri güçlüdür.Arkadaşlık duyguları çok gelişmiştir. Ailenin şımarık ve bilgiç çocuklarıdır. Kendilerini herkese sevdirmeyi başarırlar.

GÜNÜN YORUMU:

Bugün duygularımızda aşırılığa kaçabiliriz. Sözlerimizi dikkatli kullanmalı ve kalp kırmamaya çalışmalıyız. İstemeden konuşmamız mümkün. Toplumsal yaşantımızda skandalların ve sanatsal faaliyetlerin bol olacağı bir gün. Değişik tezatların birbirini tamamlaması günümüzü ilginç hale getirecektir.Kendimizi aşacağımız konuların karşımıza çıkması bizi olumlu kılacaktır. İş  yerimizde patronlarımızla sürtüşmeler söz konusu

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Kardelen, mimoza, sarı gül

GÜNÜN RENGİ:

Beyaz, kemik, yeşil

GÜNÜN KOKUSU:

Yasemin, zencefil

KOÇ:

Ay, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, tavırlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelebilir. İşbirliği içinde olacağınız kişilerin önemini unutmamalısınız..

BOĞA:

Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Ay, kombinasyon burcunuz Oğlak’ta   ilerliyor. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. İşlerinizi sağlam zemin üzerine oturtmak istiyorsanız, yeniliklere açık olmayı denemelisiniz.

İKİZLER:

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak.Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını göreceksiniz.

YENGEÇ:

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Duygusal romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Karşı tarafın sizi yanlış anlamasından korkuyorsunuz. Siz zor işleri sevdiğiniz için, sorunlu konuları seçiyorsunuz. Maddi konularda sınırlarınızı zorlayarak harekete geçmeniz işe yarayacak

ASLAN:

Ay’ın konumu, bilinç altınızı etkiliyor.Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz.Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. Şimdiye kadar düşünmediğiniz detaylar üzerinde yoğunlaşabilir ve özgüveninizi geliştirebilirsiniz. Önemli anlaşmalar yapmak için uygun bir gün içindesiniz.

BAŞAK:

Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Oğlak’ta  ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor. İlişkilerinizde istediğiniz güç arayışı bir türlü bitmiyor. Süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişinin istekleri doğrultusunda hareket edeceksiniz. Geçmişle ilgili takıntılarınız gündeme gelebilir. Eski hatalarınız yüzünden kendinizi suçlayabilirsiniz.

TERAZİ:

İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif  enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün, düşüncelerinizin aktifliği sayesinde bir çok problemin çözümünü bulacaksınız. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.

AKREP:

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Uzun süredir planladığınız olayları yaşama geçirmek için daha fazla beklememelisiniz. Zamanlama konusunda akıllıca davranmalı ve kendinizi yeniden yapılandırmalısınız. Bugün sorumluluk duygunuzu kullanmak zorundasınız.

YAY:

Çözümlenmesi zor olan birçok işin sorumluluğunu almaktan çekinmemelisiniz. Kapasitenizin güçlü olduğunu çevrenize ispat etmelisiniz. Maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Şartlarınızı sağlamlaştırmak için, gerekli alt yapı çalışmalarınızı hızlandırmalısınız. Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

OĞLAK:

Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor Bugün ve partnerinizle  karşıt düşünceler içinde olmanız,  aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Sevdiğiniz kişi ile aranızda maddi konuların gündeme gelmesi aklınızı kurcalayabilir. Karşılıklı isteklerin söz konusu olduğu bu günde, kırıcı davranmaktan sakınmalısınız.

KOVA:

Ay, bilinçaltı evinizde  ilerlemekte ve sizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Maddi konuların gündeme gelmesi sizi düşündürecektir, fakat elde edeceğiniz  kazançlar söz konusu olduğu için sabırlı davranmalısınız.

BALIK:

Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay’ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden  olabilir. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Bugün, yaşayacağınız olumsuzluklar canınızı sıkmamalı. Onları ikna etmeniz zor olmayacak ve gücünüzü ortaya koyacaksınız