Maç 1-0 iken "Habu Sosa ne iş yapar dedi" bizim uşak..Benden etkilendiğine şüphe yok.Çocuklarımız aslında bizleri taklit ederler.

Ben Sosa'sız bir Trabzonspor ilk on biri kuramam çünkü adamın alternatifi yok ama oynadığı futbol ve bunun karşılığında aldığı para ters köşelerde şuan.Anlatamadığım şu aslında.. 

Biraz geri gelip iki top çalınca millet diyor ki “ooooooo daha ne yapsın”

”Tek başına mı oynasın”.. 

Arkadaşlar iki top çalma yapmayacaksa bende bu göbekle çıkar yarım saat oynarım o sahada.Ben beklenen ve arzulanan bir Sosa istiyorum.

Defanstan çok hücuma katkı veren,araya iki top koyan,iki tehlikeli orta atabilen, her maç en azından uzaktan kaleyi yoklayan, iki feyk ile adam eksiltebilen ve bizi heyecanlandıran işler bekliyorum.

Kimden bekliyorum.. 

Jose Sosa'dan..

Siz beklemiyor musunuz?

Halbuki bu yazdıklarımı yapan Perreira ve Novak oluyor çoğu maçta..

Yani kendilerinden beklenenin fazlasını, extrasını yapıyorlar.. 

Bense Sosa'dan kendinden bekleneni almanın peşindeyim..

Bu kadar..

Sosa'sız olmaz.. 

Eyvallah lafım yok ama bu futbol beni kesmiyor abi..

Sizi kesiyorsa daha çok aldanırız bu kaçak futboluna.Benden tekrar demesi.

Obi Mikel dün akşam biraz daha cesurdu.. 

İngiltere gibi futbolun tillahının oynandığı bir ligde on sene geçirmiş bir adamı erken yargıladık bence..Bir kaç maç sonra kendini bulup aslında yılın transferi benim diyeceğini düşünüyorum.. 

Umarım yanılmam.

Shorloth kontra atak futbol da ancak geri vites olabilir..Oyunu kanatlardan oynamadıktan sonra ve ya oynasan da orta yapamadıktan sonra orta yapsan da dağa taşa kestikten sonra bir anlamı kalmıyor Shorloth'un..

Parmak için de şunu söyliyim kısaca.. 

Oynamak için kesik yemen gerekmiyor sevgili kardeşim.İkinci yarı oyuna girip Doğan ile aranda uçurum olduğunu herkese gösterdin ama devamlı göster ki biz de sağa sola bakmayalım.. 

Uğurcan dün akşam rakamını 20 milyon Euro 'ya sabitledi.. Yan toplarda biraz iyi olsa en az 40'dır abartmıyorum..Bir detay daha paylaşayım.Özellikle topu oyuna elle sokabildiğini görmek ayrı bir güven verdi.Benim hoşuma gitti.Zannederim sürekli sol tarafa yaptığı degajlardan bir yanıt alamayacağı söylenmiş ona.

Nwakeme 'nin zam zamanı geldi başkan !!! DUYRULUR…

Dansını yediğimin uşağı için hala erken ama son dakika golünü yapacaktı ve Falcao Falcao diye 24 saat yayın yapanlara bir uyarı mesajı gönderecekti.Kısmet değilmiş.

Sonuç kötü kuşkusuz ama bence takımı ileri taşıyıp arka tarafın nefes almasını sağlayan oyuncularımızın olmaması çok büyük kayıp..

Geçen seneden Yusuf,Abdulkadir Ömür ve bu senenin en hazır adamı Ekuban yok.Yeni transferler tırt çıktılar.

Umutsuzluğa kapılmamak için uğraşıyoruz,çare arıyoruz. 

Totem yapıyoruz ev de mesela. 

Koltuk değiştiriyoruz.. 

Benim oğlana maçı alırsak yarın ki okul harçlığın 20 LİRA dedim sırf çaresizlikten ama adam da laf mı yok..

Yapıştırdı hemen..

“Boşver Baba dedi,önemli olan para değil..Maçı kazanalım yeter”.. 

Umut her zaman vardır.. 

Biz de bitsin,

Yeterki bu uşaklar da bitmesin.