10 Şubat tarihli Politik Güğüm'de yer alan habere göre;  Trabzonspor'da yoğun bir fikstür olmasına rağmen aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Abdullah Avcı ekibini güçlendirmek ve koordinasyonu sağlamak adına önemli bir adım daha attı.  

Orhan Ak ve Egemen Korkmaz'ı yardımcısı olarak Trabzonspor'a getiren Avcı daha önce 3 sene Rizespor'da birlikte futbol oynadığı Trabzonlu teknik adam Turgut Kural'ı da ekibine dahil etti.

Gelen bilgilere göre Avcı kulüp içerisinde yeni bir departman oluşturarak altyapı, izleme ve kiralanan oyuncuların kurumsal bir yapıda olması gerektiğini ifade ederek yeni bir hamle yaparak bu birimi kurdu. Trabzonlu teknik adam Turgut Kural’ı da kurduğu bu birimin başına getirdi.  

Buna göre Kural Trabzonspor altyapısı ve teknik heyet arasında köprü görevi görecek.

Kural aynı zamanda izleme ekibi ile teknik heyet arasında da bu görevi üstlenecek.

Kural’ın bir diğer görevi ise 25-26 kişiyi bulan oyuncu grubunu takip edip teknik heyete rapor verecek.  Saha içinde ise olmayacak. Egemen ve Orhan Ak aynı görevlerine devam edecek.  

57 yaşındaki teknik adam Trabzonspor yardımcı antrenörlüğünün yanı sıra Trabzonspor U17-19, 1461 Trabzon, Orduspor, Pazarspor, Akhisar Belediye ve Arsinspor gibi kulüplerde görev yaptı. 

Teknik adam Kural’ın bu hafta göreve başlaması bekleniyor.

KULİSLERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Politik Güğüm - 10 Şubat 2021