Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni'ne sağladığı katkı ile dikkat çeken Yeni Türkiye Platformu üyeleri programa Trabzonluların gösterdiği büyük ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon programını değerlendiren Platform üyeleri "Yeni Türkiye Platformu" üyeleri bizler gönüllük esasıyla kendiliğinden oluşan bir platformuz. Önemli olan Trabzon sevdası, Türkiye sevdası ve bunları içinde barından Recep Tayyip Erdoğan Sevdasıdır. Bizde bu bilinçle hareket ederek Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın Trabzon’da en iyi şekilde ağırladık. Yüzde 71 ile Cumhurbaşkanlığı seçiminde evet diyerek Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan Trabzonlular yine alanı doldurarak desteğini göstermiştir.

Hafta içi Cuma Namazı mütakip başlayan mitinge yaklaşık 17 bin kişi katıldı. Coşku mükemmeldi. Cumhurbaşkanımız otelden çıktığında hemşerilerimizin ona gösterdiği ilgi görülmeye değerdi. Halkımızın başbakanımıza teveccühü çok fazla idi. Hemşerilerimiz her zaman ki gibi samimi ve sıcakkanlıydılar. Alanlarını dolduran hemşerilerimizin coşkusu ve heyecanı Cumhurbaşkanımızı ve bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.

Vefa örneğiyle her zaman örnek olan Sayın Cumhurbaşkanımız ilk mitingini şehrimize yaparak ve konuşmasında Trabzon hassasiyetini üzerine basa basa ifade ederek bir kez daha Trabzon sevdasını göstermiş oldu. İlk teşekkür ziyareti için Trabzon’u seçen sayın Cumhurbaşkanımıza hem de başbakanımıza büyük ilgi ve alaka gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Yeni Türkiye Platformunun mitingle ilgili yapmış olduğu çalışmalar dikkat çekerken gazete ve bilbordlarda yapmış olduğu ilanlarla ve değişik sloganlar eşliğinde SMS ile Trabzonlu vatandaşların ilgisini çekmişti.