61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’da şu sıralarda gündem genç oyuncu Sefa Akgün… Geçtiğimiz günlerde 61saat olarak gündeme taşıdığımız “Sefa Trabzonspor ile anlaşamadı” haberi gündemi belirlemişti.

İŞTE O HABER

AĞAOĞLU "KARAMAN NE DİYORSA O"

Son olarak teknik direktör Ünal Karaman’ın “18 yaşında oyuncu benim karşıma menajeriyle çıkmayacak” sözlerine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’da onay verdi. Sefa ile ilgili konuştuğumuz Ağaoğlu Karaman’ın sözlerini onaylayarak “gereken cevabı Ünal hoca verdi. Diğer oyuncularda sorun çıkmazken onda çıktı” dedi.

MENAJERİ NELER İSTEDİ

18 yaşındaki milli oyuncu için Trabzon’a gelen temsilci Hasan Anıl Eken Bordo Mavili takımdan Sefa’nın gelişimi için daire kiralanması, Ingilizce eğitimi, özel antrenör, fitness dersleri, araba, tatil masrafları, A Takım kadrosunda bulunma ve 5000 TL seviyelerinde bir maaş istemiş ve imza için bunların gerekli olduğunun altını çizmişti.

ÖZKAN SÜMER’DEN KONTRA

Trabzonspor tesislerinde Sefa’nın menajeri ve ailesi ile görüşen Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer oyuncu ile istenilen şartları kabul etmeyerek “Madem bu kadar oyuncuyu düşünüyorsunuz bunları siz karşılayın” diyerek esprili bir dile yanıt verdi. Oyuncuyu profesyonel yapmak istediğini söyleyen Sümer "Kampta başarısız olursa 1461 Trabzon'a göndeririz" yanıtını verdiği öğrenildi.

SEFA NE OLACAK 

Milli takım kampından dönen ve 18 yaşına giren Sefa Akgün'ün yetiştirme bedelini ödeyen her kulüp onu transfer edebilir.  Önümüzdeki günlerde bu oyuncu ile ilgili net gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 

Yayın danışmanımız Ali Savaş'ın konu ile iligli köşe yazısını okumak için tıklayın