61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un Milan'dan sıkı pazarlık sonucu transfer ettiği Slovak oyuncu Juraj Kucka, bu akşam Trabzon'a gelerek 3 yıllık imzayı attı.

İmza töreninde konuşan Kucka şu açıklamalara yer verdi;

KUCKA, HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY YAŞAMADIM

''Kucka ise şu şekilde konuştu: “Benim için yaptıklarınız için her şey için teşekkür etmek istiyorum. Çok az vaktim oldu, az zamanım kaldı. Çok memnun oldum, buraya geldiğim için. Ve gerçekten çok memnununum size katıldığım için. İnanıyorum ki bu kulübe ben yardımcı olacağım, onu gerekli yere götüreceğim. Her maçta, her zaman yaptığım gibi bütün gücümü size vereceğim ve yardımcı olacağım. Bu kolay olmayacak biliyorum. Ama iyi bir takımımız var. İnanıyorum ki ben bu takımın iyi bir üyesi olacağım. Ve tabi ki taraftarlar siz de harika. Onlarda beni bayağı destekleyecekler eminim. Bugün geldiğimde taraftarlar beni karşıladı hayatımda öyle bir şey yaşamadım. İnanıyorum ki gelecekte daha iyi ve daha güzel olacağız”

DURİCA VE BERO İLE TRABZONSPOR HAKKINDA NE KONUŞTU?

Trabzonspor’da kendi ülkesinin vatandaşları Durica ve Bero ile Trabzonspor hakkında neler konuştuğu sorusuna, “Bana dediler ki burada çok memnunuz. Ben genel olarak sordum, nasıl çalışıyorsunuz. Çok memnun olduklarını söylediler ve bu da benim kararımda çok etkili oldu. 

Benim için daha kolay olacak. Çünkü burada 2 tane arkadaşım var. Onlar benim ilk günlerimi, onlar bana eminim ki yardımcı olacaklar ve daha kolay başlangıç yapabilirim. Onlar zaten biliyor ve kesin yardımcı olacaklar bana bu konularda” dedi. 

KOLUNDA Kİ DÖVMENİN ANLAMI

Kolunda ki 19 dövmesinin anlamı sorulduğunda ise Kucka, “Zaten takımda olan numarası. Milan’da üzerinde yazan numara... Ben genç olduğumda ilk takıma katıldığımda o numara verildi ve kaldı üzerimde... “ diye yanıt verdi. 

TARAFTARLARIN SOSYAL MEDYADAN BASKISI

Taraftarların sosyal medya üzerinden kendisine gösterdiği yoğun ilgi sorulduğunda ise Kucka, “O zaman fark ettim ki burada gerçekten taraftarlar var. 100 bin geldi, çok iyi bir his yarattı bende. O zaman daha hiç imza yoktu ve belli değildi” dedi. 

NASIL BİR FUTBOLCU
Nasıl bir futbolcu olduğunun tanımlanması istendiğinde ise Kucka, “Ben çok çalışkanım. Her zaman oynadığmı takımlarda gücümü fazla vermeye çalıştım. Her zaman kulübüme değer veriyorum. Kulübümüze destek vereceğim, gerçekten kendimi en iyi şekilde size tanıtmak istiyorum” dedi.
 
SÜPER LİGİ YORUMLAMASI İSTENDİ
Türkiye Süper Ligini yorumlaması istendiğinde ise Kucka, “İsminde var Süper Lig... Futbolu izlerken başka, oynarken başka oluyor... “ dedi.